Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 764 razy
słowa kluczowe: siła 
Autor

Siła jak i co?

dawid5991

Wysłana - 13 grudnia 2009 12:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam mam 14 lat trenuje boks juz okolo 3 lat i mam problem z nabraniem siły co przekłada sie na siłe uderzenia i tu moje pytanie jak nabrać siły niezwiekrzajac dużo masy ciala.Leżac na klate wezme ze 75kg.

Moje wymiary:
wzrost:188cm
waga:83,7kg(od tygodnia zbijam niezeszedł nawet gramik niewiem dlaczego)
biceps:34cm
Klatka:94/101cm
Pas:94cm
Udo:58cm
łydka:44cm
Suplementy:tylko thermo speed extreme nic wiecej niebiore)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 grudnia 2009 13:28 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe ,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 13 grudnia 2009 13:28    Edytuj Cytuj
jakis trening typowy na sile np. fbw 4-6powt i do tego dieta ukieruwnkowana w ta strone czyli zeby nie bylo jakies duzej nadwyzki bo pujdzie w mase.

dawid5991

Wysłana - 13 grudnia 2009 14:59    Edytuj Cytuj
a wie ktos może co z moja waga czemu niemoge spalic

hunter007

Wysłana - 13 grudnia 2009 15:42    Edytuj Cytuj
Bo diety nie masz.

w klacie tyle samo co w pasie

OFF

Linxus

Wysłana - 13 grudnia 2009 16:17    Edytuj Cytuj
Ja mam udo 60cm a łydkę 38cm. Muszę sobie jeszcze raz ją zmierzyć Pierwsze możesz dużo biegać i zrzucić niepotrzebny tłuszcz, a później robiąc siłę wrócić do zamierzonej wagi.

OloKK: "Po to się robi bezkontaktowe sparringi - człowiek przyzwyczajony do braku kontaktu instynktownie
będzie go unikał."

Cavior: "Niewątpliwie. Ale nawet, gdy ktoś nie szuka kontaktu, czasem kontakt znajduje jego... (...)"

Pure domination.

dawid5991

Wysłana - 13 grudnia 2009 17:26    Edytuj Cytuj
Pytanie 1:Co do pasa to jest mniej (na 100%) gdy mierzylem bylem opity i tez może zle zmierzone moze byc.

Pytanie 2:A co do łydki i uda tez niewiem dlaczego az takie obwody nigdy no niecwiczylem i zadnych innych parti ciała i dotego kiedys wieksze wymiary miałem ale 9kg zbilem i troche sie skurczyły kiedyś łydka była 46cm a udo 61/62cm.

A biegac biegam dużo i codziennie intensywny trening po 1,5godziny a dietki niemoge se dobrac 2 razy robilem i zawsze inne efekty byly zamiast zbijac wage to kilogramy rosły.A musze wage zbijac bo rocznie rosne 12-15cm co średnio daje okolo 1,7cm miesiecznie co powoduje zwiekszanie sie wagi.

SFD

Wysłana - 13 grudnia 2009 17:38    Edytuj Cytuj
chcesz zbic wage to uloz sobie trening na rzezbe, biegaj, do tego intensywne treningi boksu poloczone z dieta low carb i mysle ze waga poleci. W miejsce zgubionego tluszczu mozesz nabrac troche miesni

dawid5991

Wysłana - 13 grudnia 2009 18:22    Edytuj Cytuj
Dzieki przemasso SOG poleciał. A jak zmiejszyc muskulature nog bo w boksie troche przeszkadzaja , a co do rzeźby narazie sie wstrzymuje bo mam problem z kregosłubem (lekka skolioza) i lekarz zalecał nie rzeźbic i zbytnio niemasowac bo mi może taki lekko krzywy zostac a to za estetycznie niewyglada ale mysle ze przesadza 3cm przesuniety i panikuje do tego na rehablitacje kieruje.

PS.Widzialem kiedys na siłowni typa z owiele bardziej skrzywionym kregosłupem i wyrzeźbione ciało mial ale plecy no nie zafajne.

4rScorpion SPAMER

Wysłana - 13 grudnia 2009 18:44    Edytuj Cytuj
1. dieta, dieta i jeszcze raz dieta a kilogramy same zlecą a masz co zrzucać.
2. Na treningu w dresie ćwicz i ruszaj się poza treningami. Nie chcesz biegać to skacz na skakance(2 bluzy na siebie i skaczesz).

Karate Shin Ai Do w Krakowie! [http://shinaido.w8w.pl/]
Przyjdź na trening, nie pożałujesz!!!
[http://www.sfd.pl/***Karate_SHIN_AI_DO_Krak%C3%B3w***-t749535.html]
Ekspert -

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 13 grudnia 2009 19:28    Edytuj Cytuj
Chłopie, 14 lat masz, więc po prostu ćwicz dalej, słuchaj trenera, jedz dużo warzyw, chodź wcześnie spać, rzuć palenie i mów nie dla alkoholu i narkotyków!

Zmieniony przez - OloKK w dniu 2009-12-13 19:29:29

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]
Specjalista -

dawid5991

Wysłana - 15 grudnia 2009 13:02    Edytuj Cytuj
Dzieki!Nie pale i nie pije a draga na oczy nie widziałem niemialem czasu kiedy sprobowac bo ojciec mnie po sala ciagał a tera szkoda mi zdrowia.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Siła jak i co?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.