Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Shock therapy+dymaburn+glutamina+aminokwasy??

wojtas87

Wysłana - 01 września 2009 15:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam drogich znawców mam pytanie odnośnie stosowania odżywek z tematu. Wracam po 4 miesięcznej przerwie do treningów(przerwa spowodowana przez moją głupotę, metandienon i omnadren 250). Teraz potrzebuję czegoś na pobudzenie a nie chce się zalać zbytnio, stąd moje pytanie, czy mogę tak to wszystko stosować:
25minut przed treningiem dwie tabletki dymaburn+porcja shock therapy a zaraz po treningu glutamina+aminokwasy??dorzucić do tego jeszcze jakiś monohydrat??
z góry dziękuję za odpowiedzi, dane w profilu w miare aktualne, poza wynikami siłowymi bo te, średnio o 15% w dół poszły
pozdrawiam Wojtas

da saga continous

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 września 2009 16:10 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

extrem186

Wysłana - 01 września 2009 16:10    Edytuj Cytuj
brałem shocka i jakoś na mnie nie działał;( dużo lepiej działało na mnie nitro 3. a jak dobrze poszukasz to znajdziesz połączenie BCAA i glutaminy i to dużo taniej wychodzi;) a zamiast mono lepiej białko na noc;) a reszta jest ok...

faftaq

Wysłana - 01 września 2009 16:24    Edytuj Cytuj
regulamin dzialu - ankieta do wypelnienia

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

wojtas87

Wysłana - 01 września 2009 19:00    Edytuj Cytuj

Przepraszam, za niedopatrzenie już się poprawiam a zdjęcie mam tylko takie, bo nie mam dostępu do karty SD:
2) wiek- 22lata
3) waga/wzrost- 173/94
4) staż treningowy 4,5roku
5) cel cyklu powrót do formy, ciężko jest mi sprecyzować, niestety napisze jak laik, siła, troszkę masy i jak się uda to nie zalać się
6) stosowane już wcześniej suplementy: kreatyna vitalmaxa(kilka puszek), białko ostrowia i scitec nutrion, gainer activity, aminokwasy bio-tech
7) stosowane wcześniej spalacze: termospeed, dymaburn
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od, przez 4 miesiące nic nie brałem
9) ilość dni wolnych od kreatyny 5 miesięcy
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie) niestety diety nie ma,
11)przewidziane finanse na cykl zakupy już zrobiłem, tak jak w temacie
12) uwagi i sugestie Od marca do maja omnadren 250-17 zastrzyków i metandienon 140tabletek 10mg. Od 3maja przerwa w treningach do 1 września.
Pozdrawiam

da saga continous

TomQ-MAG

Wysłana - 01 września 2009 19:33    Edytuj Cytuj
Teraz potrzebuję czegoś na pobudzenie a nie chce się zalać zbytnio, stąd moje pytanie, czy mogę tak to wszystko stosować:
to czy sie zalejesz, to juz zalezy od diety, pilnuj michy.

25minut przed treningiem dwie tabletki dymaburn+porcja shock therapy a zaraz po treningu glutamina+aminokwasy??dorzucić do tego jeszcze jakiś monohydrat??
dawkowanie ok.
jak chcesz mono mozesz dorzucic.

aczkolwiek poczekalmbym troche z suplami i pocwiczylbym na dobrym jedzieniu z 2-3 miechy i zarzucil suplementy jak przyjdzie okres stagnacji.

Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają?
Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 01 września 2009 20:37    Edytuj Cytuj
pierwszym i zasadniczym czynnikiem będzie wlaściwe- ale naprawdę dokladne - ulożenie i realizowanie diety; jest to tym bardziej wazne, ze przez owe "szaleństwo" możesz faktycznie mioeć znacznie wieksza sklaonnośc do zgromadzenia tluszczu... a i płynów poza komorką być może także

przez jakiś czas- np. miesiąc- proponuję wracac do forrmy tylko na tym
no i oczywiście trening też powinien być wlaściwy- uwzględnij w nim ową przerwę.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

wojtas87

Wysłana - 01 września 2009 20:46    Edytuj Cytuj
ok postąpie zgodnie z tym jak piszecie dziękuje za odp.
pzdr

da saga continous

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Shock therapy+dymaburn+glutamina+aminokwasy??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.