Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 878 razy
słowa kluczowe: sery  redukcji 
Autor

Sery na redukcji

Granathar

Wysłana - 20 marca 2010 10:33    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam pytanie - układam właśnie dietę redukcyjną i 1 posiłek wyszedł mi stricte kazeinowy, jest w nim ser żółty + serek wiejski + ryż brązowy, może taki posiłek zaistnieć czy lepiej wymienić w najbliższej przyszłości na inne źródło białka?(ale wtedy trzeba liczyć się z tym że nie dostarczę takiej ilości białek jak z nabiałem, ten posiłek ma w sumie ponad 50 g białka - bez obaw, wchłania się raczej bo jest rozłożony w czasie)
Ogólnie jak widzicie nabiały na redukcji? Chodzi mi szczególnie o serek wiejski, bo to tanie, smaczne, szybkie i podręczne źródło białka i ser żółty z racji tego że nie trzeba go dużo zjeść by dostarczyć tyle składników ile potrzebujemy.
Mięsa trzeba jeść bardzo dużo i wychodzi bardzo drogo, sery są znacznie tańsze.
A zielone warzywa da radę zastąpić jakimiś innymi, z racji tego że cena i dostępność nie są teraz zbyt atrakcyjne?

Zmieniony przez - Granathar w dniu 2010-03-20 10:40:26

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 marca 2010 11:07 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dnos

Wysłana - 20 marca 2010 11:07    Edytuj Cytuj
Zamiast świeżych zielonych warzyw możesz kupować mrożonki będą nawet lepsze niż warzywa, które obecnie sprzedają.

[http://www.sfd.pl/dnos%2FDziennik-t575194.html] - mój pierwszy dziennik. Zapraszam wszystkich:D

abs33

Wysłana - 20 marca 2010 11:11    Edytuj Cytuj
ja wiedroce kupilem szpinak za 2.99 zł 450gram ;D brkuly w takiej samej cenie :)

Granathar

Wysłana - 20 marca 2010 15:01    Edytuj Cytuj
Szpinak zdrowy jak jasna dupa, ale obrzydliwy strasznie Jakbym żuł żelazny pręt

abs33

Wysłana - 20 marca 2010 15:14    Edytuj Cytuj
eee tam :D da rade:)

Granathar

Wysłana - 20 marca 2010 16:58    Edytuj Cytuj
<rzyg>

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 21 marca 2010 15:36    Edytuj Cytuj
Sam szpinak rzeczywiscie jest bez smaku. Ale dodajac jajko, ew. kilka, troche soli, czosnek wychodzi calkiem dobre polaczenie.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

abs33

Wysłana - 21 marca 2010 17:24    Edytuj Cytuj
dokladnie trzeba kombinować :)

Granathar

Wysłana - 22 marca 2010 14:39    Edytuj Cytuj
A co z tymi serami?

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 22 marca 2010 16:25    Edytuj Cytuj
Jak schodzisz <8-10% bf to mozna sie zastanowic nad zmiana.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

Granathar

Wysłana - 22 marca 2010 16:58    Edytuj Cytuj
Wątpię abym w ogóle schodził tak nisko, do 10% ewentualnie, ale to nie jest ani proste ani szybkie.
Jak zrobić z kaloriami? Wg. mojej obecnej wagi(82) moje zapotrzebowanie wynosi ok 2700 kcal na 0. Jak obcinać? Jak nie leci to obcinać o 10%? Białko rozumiem na stałym poziomie ok 3 g/kg ciała, tłuszcze na stałym poziomie, w moim wypadku 1,2 i schodzimy z węgli aż nie będzie co ucinać?
Jeśli kondycja jest słaba to jaka aktywność poza siłownią?(siłownia ostro 4 razy w tygodniu), z racji kiepskiej wytrzymałości łydek w bieganiu jestem i będę denny, zaś HIIT nie wiem jak zniosę.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sery na redukcji

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.