Temat: Treść:
Temat został odczytany 933 razy
słowa kluczowe: sergei  kharitonov 
Autor

Sergei Kharitonov

makore

Wysłana - 06 lipca 2005 23:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Co sadzicie o tym zawodniku? Za nieco ponad miesiac skonczy dopiero 25 lat, a juz wdarl sie - moim zdaniem - do czolowki fighterow MMA. Jego rekord to 11-1, przegrana przez decyzje z Antonio Rodrigo Nogueira. Wiekszosc walk konczy w pierwszej rundzie: Pedro Rizzo (2:02), Mu Bae Choi (3:24), Murilo Rua (4:14), Cory Peterson (1:23), Jason Suttie (2:25)... Kharitonov sprawia wrazenie zawodnika kompletnego - potrafi skoczyc zarowno w stojce, jak i w parterze.
Jesli macie jakies informacje o Nim, to bede wdzieczny jesli sie nimi podzielicie. Polecam HL, ktory wrzucil Saib w filmach.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 lipca 2005 00:02 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

tankman

Wysłana - 07 lipca 2005 00:02    Edytuj  Cytuj
Zapomniales dodac, ze pokonal Semmy Schilta przez TKO. A co do Kharitonova to wg. mnie wszystko jeszcze przed nim, jest solidnym fighterem, chcialbym zobaczyc jego walke z Crocopem...

*I'm still standing and I'm still waiting for a title fight. Fedor Emelianenko you are next !!!* - MIRKO CROCOP

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 07 lipca 2005 00:19    Edytuj Cytuj
Będą z niego ludzie!
Twardy koleś, były spadochroniarz.

Wywiad z Sergei'em po walce z Semmy Schiltem - http://www.sfd.pl/temat156398/ - co nieco można się o nim dowiedzieć

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 07 lipca 2005 00:36    Edytuj Cytuj
Przeczytałem i wiem, że ma wiele tajemnic

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.