Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 798 razy
słowa kluczowe: sensowny  cykl 
Autor

Sensowny ten cykl ?

GrZeGoRr

Wysłana - 15 października 2004 11:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

1 tydzien - 1 strzal testy
2 tydzien - 2 strzaly testy
3 tydzien - 3 strzaly testy
4 tydzien - 3 Strzaly testy
5 tydzien - 2 strzaly testy i 1 deki
6 tydzien - 1 strzal testy i 2 deki
7 tydzien - 2 strzaly deki
8 tydzien - 2 strzaly deki
9 tydzien - 1 strzal deki

mam 21 lat 72 kg wagi 186 cm wzrostu ktos podal mi taki cykl i chce zasiegnac waszej opini

"Quot me nutrit me destruit"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 października 2004 11:05 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 15 października 2004 11:05    Edytuj Cytuj
Co to wogole za tesc ??

Lipa z ta piramida, ona jest nie potrzebna, stala dawka bedzie dobra + mzona by blyo nad frontem sie zastanowic, co do deki to bezsens zaczynac ja od polowy cyklu

powiedz dla tego kogos ze jest idiota

Zmieniony przez - tomaszeq w dniu 2004-10-15 11:08:18

GrZeGoRr

Wysłana - 15 października 2004 11:23    Edytuj Cytuj
testa prolongatum z jelfa moze mi to ktos dokladni rozpisac jak to powinno wygladac ? a deka grecka 2ml amp

SFD

Wysłana - 15 października 2004 11:28    Edytuj Cytuj
za malo tej deci. i bez sensu w polowie cyklu. zanim sie rozkreci to juz skonczysz cykl.

stala dawka tescia 200 mg co 5 dni

SFD

Wysłana - 15 października 2004 11:31    Edytuj Cytuj
cykl powinien wygladac .... cos takiego:

1-9 deka 200 mg co 7 dni
1-10 prolo 200 mg co 5 dni

Overfiend

Wysłana - 15 października 2004 12:01    Edytuj Cytuj
Poza tym od kiedy Dece sie kończy później niż testa.......złapiesz mega bloka i DD (decka dicka) i tyle będziesz miał z cyklu....wiesz wogóle co to odblokowanie?

GrZeGoRr

Wysłana - 15 października 2004 15:12    Edytuj Cytuj
no clomid sie bierze do odblokowania nie ja rozpisywalem ten cykl bo nie mam o tym zielonego pojecia dlateog was pytam o rade mam tylko 6 amp deki wiecej nie bede mial moge jedynie zwiekszyc ilosc prolo ten dzial jest nie chyba po to zeby propagowac sterydy ale zeby uchronic osoby zdecydowane na cykl przed jakimis bledami ktore moga b.zle wplynac na ich zdrowie wiec zamiast krytki wolal bym jakies dobre rady

Overfiend

Wysłana - 15 października 2004 16:49    Edytuj Cytuj
Jak można być zdecydowanym na coś nie mając o tym zielonego pojęcia nie wspominając o nieznajomości konsekwencji? :/
Trąci lipą....zajmij sie najpierw dietą i treningiem następnie suplementacja....potem po przeczytaniu kilkaset (kilku tysięcy) postów w dziale doping zadawaj pytania - gwarantuję Ci że wtedy będą sensowne i napewno otrzymasz pomoc.
W takim wypadku jedyne co uzyskasz to to że po Tobie pojadą a nic sie nie dowiesz....a zrobisz i tak jak chcesz, my sie napewno nie przyczynimy do blizn na Twoim zdrowiu :/

GrZeGoRr

Wysłana - 17 października 2004 00:50    Edytuj Cytuj
po to zalozylem ten temat zeby sie cos na ten temat dowiedziec

MASSpower

Wysłana - 17 października 2004 01:04    Edytuj Cytuj
nikt za ciebie wszystkiego nie zrobi rozmowa z tobą nie ma sensu jeśli nie masz przynajmniej !!! podstawowej wiedzy - jażysz ??
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.