Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1448 razy
słowa kluczowe: seniorzy 
Autor

Seniorzy w SW

tsailifo Bushido24.pl

Wysłana - 03 lutego 2010 23:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Tak na początek Wong Gong ur. w 1928 roku

Na filmiku miał 78 lat

www.choylifut.info

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 lutego 2010 23:09 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

tsailifo Bushido24.pl

Wysłana - 03 lutego 2010 23:09    Edytuj Cytuj
Tutaj 81 lat

www.choylifut.info

MarKosTSD Bushido24.pl

Wysłana - 03 lutego 2010 23:11    Edytuj Cytuj
Ja w jednym z klubów mam Panią Jolę z 1937 roku, obiecała mi napisać kilka słów o sobie, jak to zrobi nie omieszkam tego przedstawić.
Znawca -

tsailifo Bushido24.pl

Wysłana - 03 lutego 2010 23:16    Edytuj Cytuj
Hu Yuen Chou (1906-1997) - na filmie sceny kiedy miał już pow. 81 lat

www.choylifut.info

Shinji77

Wysłana - 03 lutego 2010 23:25    Edytuj Cytuj

Sifu Quach - nie wiem dokładnie ile ma lat ale do najmłodszych to on nie należy .

Ogień dawnej wiary czeka w nas, aby Białym Bogom zwrócić tron! Antychrysta sztandar w niebo wznieść, podłe plemie krzyża strącić w mrok!

Jodan

Wysłana - 03 lutego 2010 23:32    Edytuj Cytuj
Filmy robią wrażenie. Ja ze swej strony mogę podać przykład p. Niedomagały ojca, który mimo jakichś 7 krzyżyków na karku jest w dobrej formie.
Znawca -

redar-san

Wysłana - 06 lutego 2010 12:51    Edytuj Cytuj
Seiko Toyama (1928-2009) 10 Dan Uechi-ryu - dla mnie wielki przykład ciągłego rozwoju

KYUDO MUGEN

www.shorinryu-kyudokan.gsi.pl
www.uechi-ryu.pl

MarKosTSD Bushido24.pl

Wysłana - 08 marca 2010 20:22    Edytuj Cytuj
Zapraszam do przeczytania krótkiego wywiadu z 73 letnią babcią, które trenuje SW.

"Jest najstarszą ćwiczącą Tang Soo Do w Polsce, skromna, zawsze uśmiechnięta, pełna życzliwości i ciepła na twarzy. Pani, która mogłaby spokojnie szydełkować, oglądać telenowele w TV, ale wybrała sobie inne zajęcie na emeryturze - od prawie 20 lat uprawia sztuki walki. Nie dla pieniędzy, sławy, zaszczytów, tylko dla samorealizacji i spełniania marzeń. Swoją postawą zawstydza niejednego małolata, który marnotrawi czas na łatwych przejmnościach. Jest dowodem, na to, że człowiekiem silnym jest nie ten co podnosi 150 kg na siłowni, tylko ten, który przezwycięża sterotypy społeczne i swoje słabości realizując się w pasji. Mowa o Pani Joli Szczawińskiej, uczennicy trenera Dariusza Wójcickiego (który mógłby być jej wnuczkiem) w Mazowieckim Centrum Tang Soo Do w Zielonce.

Zapraszamy do przeczytania wywiadu jakiego udzieliła nam Pani Jolanta:

TSD: Ile ma Pani lat? Jaki ma Pani pas?

JSz.: Mam 73 lata. Posiadam zielony pas"

Czytaj całość: http://www.tangsoodo.pl/pokaz.php?str=pani_jola
Znawca -

słaby 56

Wysłana - 08 marca 2010 20:35    Edytuj Cytuj
Patrząc na foty tej pani,to odjąłbym jej 10 lat.Chciałbym mieć taką babcię.Byłbym z niej dumny

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.

Swamprage

Wysłana - 08 marca 2010 20:56    Edytuj Cytuj
Sifu Inosanto w wieku 71

Zmieniony przez - Swamprage w dniu 2010-03-08 21:00:59

Cel jest droga. Droga jest celem.

ocean1

Wysłana - 08 marca 2010 21:05    Edytuj Cytuj
Miałem szczęście pouczyć się Taiji u pana 9l.w HK /to był przypadek,chyba łud szczęścia, znajoma, znajomego....). Trening był masakra ;T.Q.poznałem od innej strony - walka walka i walka i trening pozycji stojących podstawa. W zeszłym roku w Gdyni na bulwarze Pan starszy na drabinkach się podciągał, ect...wiele ćwiczeń ...ja bym może wymiękł..są ludzie którzy mają krzepę, zdrowie ..i to mnie utwierdza w przekonaniu iż każda nie tylko SW wschodu aktywność jest the best.

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Seniorzy w SW

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.