Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 554 razy
słowa kluczowe: jedzenie 
Autor

Sen i jedzenie

ClydeX

Wysłana - 28 maja 2009 21:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witajcie,

Od stosunkowo długiego czasu borykam się z naprawdę sporym problemem, jest nim problem ze snem oraz z jedzeniem. Zacznę od pierwszego, mogę spać nawet 12 godzin, ale jak się obudzę to chce mi się nadal spać, jestem zmęczony, mam zaczerwienione oczy i boli mnie głowa. Następnie jedzenie, potrafię przez 2 dni zjeść może z 2-3 proste rzeczy (hamburgery, etc.) i czuć głód, ale próba zjedzenie czegokolwiek jest niemożliwa, po prostu czuję odrzucenie do jedzenia, jem na siłę.

Początkowo myślałem, że to może z powodu problemów osobistych, jestem osobą nerwową i wszystko trzymam w sobie i może podświadomie sam siebie katuję, ale to się pojawiło dawno temu.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 maja 2009 21:54 
W większości przypadków polecamy:

Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

VXX

Wysłana - 28 maja 2009 21:54    Edytuj Cytuj
Ze snem to dorzuć ZMA/MZB od razu będzie się lepiej spało. No i druga rada, śpij krócej, ja zawsze po długim śnie (12h) nie moge wstać. A z jedzeniem to mogą być nerwy, też tak czasem miewam, ale trzeba być twardym i jesc, nie pozwól żeby głupi kurak z ryżem był silniejszy od ciebie

donJAZYResko

Wysłana - 28 maja 2009 22:02    Edytuj Cytuj
Z takimi radami lepiej nie wyskakuj.
Odpowiedź na pytanie już sam znalazłeś.
Stres.
Jeśli śpisz dłużej niż 9h po wstaniu czujesz się bardziej zmęczony niż po 7 godzinach snu.
Zaopatrz się w preparat Multivitamin, najlepiej z Vigoru. Warto też pogadac z psychologiem. Pzdr..

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Specjalista -

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 29 maja 2009 10:43    Edytuj Cytuj
Ureguluj kwestię diety.
Zapewne brak w niej ściśle określonych składników odżywczych, a pochłaniając jedynie szybkie żarcie nie dziw się, że brak Ci energii i chęci do życia.

Spanie w nieskończoność również nie działa tak jak się to uważa. Badania wskazują, że długość snu winna być warunkowana trybem życia dnia codziennego + kwestia indywidualna. Skoro Ty nic nie robisz a śpisz po pół doby nie dziw się, że ciągle tkwisz w tym samym stanie.

Dieta / aktywność fizyczna. Dopracuj.

doping & zdrowie
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.