Witam bire scorch'a wraz z kreatyna juz prawie tydzien i mam jedno pytanko otóz troche dziwnie sie czuje a moze tak ma byc?
Po wzieciu porcji 1kaps zrana i 2x przed treningiem jestem po prostu zmeczony i chce mi sie spac czy to normalne skoro środek ten powinien pobudzać? Dodam jszcze, ze po wzięciu porcji cwiczy mi sie naprawde fajne tyle, ze jestem jakies taki wyjatkowo czerwony po tym nie jest tio żadna wysypka ale po prostu rumience czy wszytko jest wporzadku? Np.Dzisiaj po treningu musiałem sie zdrzemnąc bo po prostu mnie niesamowicie zmuliło. Z góry thx za odp
"Uciekaj od wszystkiego co jest polityką czy potrafisz odrzucić fałszywych idoli anarchizm, komunizm, faszystowskie gówno aby być sobą nie musisz mieć symboli"
No chłopie dzieki nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłes :)
"Uciekaj od wszystkiego co jest polityką czy potrafisz odrzucić fałszywych idoli anarchizm, komunizm, faszystowskie gówno aby być sobą nie musisz mieć symboli"
1217784916000
chorazy
Wysłana - 02 września 2008 11:08
a co jeśli pije 2 kawy codziennie, czasami zieloną, czasami czerwona herbatę i do tego dołoże spalacz i jestem chwilami tak z***any że nie mam siły stac na nogach? nie chodzi tu o scorch bo dopiero się do niego przymierzam ale o termo fut burner treca. brac mniej czy nie pic kawy czy jeszcze coś innego? z góry dzieki
1220346509000
Martainn
Wysłana - 02 września 2008 11:48
Przekroczenie swojej indywidualnej maksymalnej dawki kofeiny skutkuje właśnie w ten sposób.