Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Sciaganie linek na bramie

Night91

Wysłana - 04 stycznia 2009 11:58    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam robie trening na mase, i mam pytanie czy przy sciaganiu linek na bramie robic progres czy stałym ciezarem ? pozostałe cwiczenia na klate to wyciskanie hantli na płaskiej progres, oraz wyciskanie sztangi na plusie. I mam jeszcze jedno pytanie czy moze ktos dac jakis filmik instruktazowy jak poprawnie wykonywac sciaganie linek ?Pozdro

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 stycznia 2009 12:25 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki ,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

B3con

Wysłana - 04 stycznia 2009 12:25    Edytuj Cytuj
nogi w lekkim rozkroku, tułów pochylony do przodu, klatka piersiowa wypchnięta do przodu, ręce usztywnione.

co do progresji to ja bym dał

pozdro.

Night91

Wysłana - 04 stycznia 2009 13:56    Edytuj Cytuj
dzieki i łap soga, a co myslicie o przydatonosci tego cwiczenia na rozwoj srodkowej czesci klaty oraz na uwypuklenie jej ?Pozdro

Bitzer

Wysłana - 04 stycznia 2009 14:08    Edytuj Cytuj
to na filmiku to tylko jedna z wersji jak można to robić. ja jak ściągałem linki pochylałem sie bardziej i ściągałem w przód nie w dół, tak że ruch byl podobny jak na butterfly'u

Auch der Schmerz ist Gottes bote /
take the time, do it right

B3con

Wysłana - 04 stycznia 2009 15:40    Edytuj Cytuj
Cwiczenie jak dla mnie bardzo fajne, dobrze czuje po min klatke piersiową, choc zazwyczaj jest stosowane u kulturystów na wyrzeźbienie klatki niż na masówkę. Co do wersji tego cwiczenia to zgadzam się jest ich parę. A rejon klatki który na nim wchodzi zależy od tego jak bardzo ściągasz linki i jak jesteś pochylony

pozdro.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sciaganie linek na bramie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.