Witam! Ten temat poswięcony jest sportom gimnastycznym . Ćwicze akrobatykę sportową juz około 5 lat (czwórkę) i bardzo mi się on podoba! Obecnie jestem na etapie podwójnego salta, podwójnej śruby, siłówki Moze ktos z Was trenuje akrobatyke, gimnastyke? Możecie tez wrzucać fotki i opisy różnych "tricków"
Kombinowałem kiedyś ze saltem w tył, i walflipem, salto skączyło się dla mnie nie za dobrze, bo robiłem od razu bez partnera, a walflipa zrobiłem jedynie ze drążkiem przymocowanym do ściany
Z tym kombinowaniem trzeba ostrożnie... Bo moze sie jeszcze coś stać. Najlepiej trenowac pod okiem kogos doświadcznego i odpowiedzialnego. Ja na przykład chodze na treningi. Tam mamy odpowiedni sprzęt i mozemy bezpiecznie trenować.
to pisz tam to ci beda odpowiadali. po co robic dwa tematy o tm samym, wyobraz sobie ze szukasz jakiegos info i skaczesz po 2 tematach. poza tm zdblowałes temat bo tamten byl pierwszy
Pan Bóg mnie nie chce a diabeł sie boi
1071683861000
SFD
Wysłana - 18 grudnia 2003 11:59
Ale na tamtym temacie nikt juz nie pisze... aha a tak w ogole mam pytanie Co to jest ten walflip?
1071745173000
donald
Wysłana - 24 grudnia 2003 11:33
ja bym sie chciał nauczyc fiflaka a takze zrobic salto jak umiecie to zamiesccie opisy