Temat został odczytany 38873 razy
słowa kluczowe: saleta  najman 
Autor

Saleta vs Najman

Xspeed08

Wysłana - 04 czerwca 2010 18:40    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

25 września odbędzie się kolejna gala KSW, na której prawdopodobnie zmierzą się Przemysław Saleta i Marcin Najman. W walce wieczoru ponownie zobaczymy Mariusza Pudzianowskiego, który zawalczy z Pawłem Nastulą.

Saleta w MMA nie ma doświadczenia, ale jest byłym mistrzem świata w kick-boxingu i mistrzem Europy w boksie. Najman mimo, że w mieszanych sztukach walki już startował, to jego pojedynek trwał zaledwie 44 sekundy, w których Pudzian zmiótł go z ringu.

Panowie jednak nie darzą się sympatią i on dłuższego czasu ścierają się na słowa. Saleta ma tego dosyć, więc wyzwał na łamach „Super Expressu”, Najmana na pojedynek. Kick-boxer twierdzi, że skoro pomógł Najmanowi rozpocząć karierę, to musi też ją zakończyć.

http://www.extreme.banzaj.pl/Saleta-vs-Najman-na-wrzesniowej-gali-KSW-9060.html

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 czerwca 2010 18:47 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

raKhu1

Wysłana - 04 czerwca 2010 18:47    Edytuj Cytuj
nono Saleta z Najmanem pojedynek gigantów

nieno KSW widać ma dobre walki do wypromowania sie

What can change the nature of a man?
Specjalista -

w0jt Dana White

Wysłana - 04 czerwca 2010 19:04    Edytuj Cytuj
Jeden lepszy od drugiego. Czekamy na starty kristofa ajbisza

Business as usual
Ekspert -

raKhu1

Wysłana - 04 czerwca 2010 19:05    Edytuj Cytuj
btw mam nadzieje że Nastula faktycznie zawalczy z Pudzianem i go podda - oczywiście dźwignią/duszeniem a nie po paru ciosach

What can change the nature of a man?
Specjalista -

PanParowka

Wysłana - 04 czerwca 2010 19:15    Edytuj Cytuj
A ja nie mam żadnej nadziei. Obaj w tym sporcie nic nie osiągną więc jakoś mnie nie obchodzi który wygra.

BoloPL

Wysłana - 04 czerwca 2010 19:31    Edytuj Cytuj
A ja Przemka Salete bardzo lubie i cenie i mam nadzieje że wybije Najmanowi MMA z głowy a co do walki Pudziana z Nastulą to mysle że jeśli nie będzie przekrętu to Nastula powinien spokojnie tą walke wygrać ale nie jestem pewien czy tak będzie bo teraz już spokojnie można powiedzieć że Kawaguczi słabo się starał wygrać z Pudzianem tak jakby ktoś go do tego "zachęcił" ale mam nadzieje że Nastula nigdy na cos takiego by spobie nie pozwolił.

greg 82

Wysłana - 04 czerwca 2010 19:34    Edytuj Cytuj
W związku z tym wklejam wczorajsze zdjęcie Fedora z plastrem na nosie nad termosem

Co do walki to jakieś dobre źródło potwierdziło, że coś jest na rzeczy czy narazie tylko w sumie spekulacje? Śmiesznie by było jakby Najman wygrał, Saleta trochę stary jest, no i może być w złej formie fizycznej. Niby po przeszczepie nerek można uprawiać sport, ale kit wie jak z nim będzie

TezAndrzej

Wysłana - 04 czerwca 2010 20:32    Edytuj Cytuj
Jeśli Pudzian naprawdę zamierza teraz walczyć z Nastulą, to zaprezentuje jak się nie odklepuje balachy, tak jak zapowiadał.

Ale chyba trochę zmądrzał?

"Only he who battle wins.
The scald sang to their kings.
Let the battle be fought to be won"
Specjalista -

greg 82

Wysłana - 04 czerwca 2010 20:58    Edytuj Cytuj
Nie odklepie balachy, bo odklepie jak Nastula będzie miał boczną

kuka23

Wysłana - 04 czerwca 2010 21:51    Edytuj Cytuj
to szykuje się walka roku..
Specjalista -

PREDAT0R

Odpowiedzi jest na 41 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Saleta vs Najman

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.