Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
jesli jest podobny do clena (a chemicznie jest) to 48h więc bez śladu powinno po 4-5 dniach -jak wyzej
amatorszczyzna
1133349773000
benzedrine
Wysłana - 30 listopada 2005 13:48
na poprawe czego?
1133354933000
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Wysłana - 30 listopada 2005 14:16
na poprawę kondycji .. o kurde... to jest typowy spalacz... a pomimo ze ma działanie, a raczej sposob działania zblizony do efedryny.. wcale nie powoduje, że poprawia kondycję.. a na pewno nie siłę
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -
1133356586000
leonstar
Wysłana - 30 listopada 2005 14:21
poprawa kondycji w trójboju siłowym...... hmmmmm kiedyś to były raczej statyczne konkurencje, teraz się coś zmieniło? Biega się ze sztangą czy jak?
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Ekspert -
1133356902000
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Wysłana - 30 listopada 2005 14:32
tak - teraz jest bieg przez płotki z przysiadami (ze sztangą)
Specjalista -
1133357570000
moregun
Wysłana - 30 listopada 2005 20:56
ja bralek clen, i jest swietny, i powiem ci cos - dobry spalacz ale kondycje sie traci na nim (podczas cyklu) bo caly czas sie pocisz i jestes przemeczony o rece sie trzesa i takie tam, ale odzyskuje sie kondycje dopiero po kilku dniach jak juz substancja z organizmu wjdzie a czlowiek zaczyna sie cieszyc kilkoma kg mnie na dupie, ale podczas cyklu to nie ma mowy o kondycji, balem sie nawet pod sztanga polozyc - sila tez jakas nie ta, organizm walczy z temperatura wewnatrz siebie i spala rezerwy tluszczowe, wiec jest (tak samo jak auto na rezerwie) wykonczony. wiec bezposrednio po tym nie stawaj do zawodów wczesniej skoncz cykl i powroc do homeostazy organizmu. kondycja sie poprawia bo chudniesz ale po "rekonwalescencji".
amatorszczyzna
1133380575000
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Wysłana - 30 listopada 2005 22:10
clen nie jest swietny - nie spala wcale tak dobrze... i straszne sajdy są po nim... sally jest lepsze
Specjalista -
1133385058000
moregun
Wysłana - 30 listopada 2005 22:13
mowie o tym swietny bo prze dobrej diecie aerobach i calym tym cyrkiem po 100 tabsach w dwuch cyklach przplatanych efką straciłem ponad 10 kg. i nie mowie ze nie ma czegoś lepszego , tylko poprostu to na mnie działa :>
amatorszczyzna
1133385227000
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Wysłana - 30 listopada 2005 22:16
ja mam za duze sajdy... i znioslbym je gdyby palil dobrze... Ale u mnie sa juz tak przepalone receptory, ze to pewnie dlatego