Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Panowie mam pytanie... dość cieżko znosze cykle psychike mam nie do tego. robie sie nerwowy mam straszny natłok myśli. raz za***iście dobry humor a raz dołek spotęgowane mam uczucie osamotnienia. miejsca sobie znależć nie moge. znacie jakies srodki na złagodzenie tego zeby psychika odetchneła troche? moze byc nawet cos stymulująco zamulające byle bym miał spokój. kobieta mnie teraz w **** wali. jestem w lekkiej rozsypce. nie moge spokojnie bomby kontynuowac. wcinam mete bolda prolo.
jak sam piszesz, że nie masz psychiki do tego, to niestety ale koksy chyba nie dla Ciebie pomijając już to co ktoś wcześniej napisał, że jesteś niebezpieczny dla siebie i najbliższych to możesz sobie naprawdę namieszać w głowie i później już tylko psychiatra....warto?
Ekspert -
1268834761000
sqrwiell
Wysłana - 17 marca 2010 16:27
gówno prawda, chłopak wkręca sobie jakieś śmieci że niby po teście staje sie mega agresorem
rada dla ciebie: kontynuuj cykl, dopnij diete, pizgaj żeliwem i nie czytaj bzdur
1268839649000
pitekw12
Wysłana - 17 marca 2010 16:35
Ja na przyklad jestem impulsywny i staram sie to na soku jakos kontrolowac. Meliske sobie popijam i nie czytam onetu. Czasem mi sie zdarzy ze wrzasne na zone jak mnie ostro wqrwi, ale zadko sie to zdaza. Oprocz tego nie mam zadnych problemow z dolem czy cos. Jak masz takie jazdy to odloz koksy, albo probuj jeszcze medycyny naturalnej, ziola jakies na noc. Aha no i jeszcze pamietaj o prawidlowej suplementacji na cyklach, moze brakuje ci mineralow i witamin i to powoduje takie jazdy, wiesz takie zeczy maja czasem wplyw na samopoczucie ze bys sie zdziwil......albo sobie wkrecasz
Zmieniony przez - pitekw12 w dniu 2010-03-17 16:36:07
OFF "NATURA NIE NAGRADZA I NIE KARZE. ISTNIEJĄ WYŁĄCZNIE KONSEKWENCJE"
1268840120000
sqrwiell
Wysłana - 17 marca 2010 16:39
ja mam tylko jazdy i agresora tylko jak mi ktoś posiłek potreningowy przerywa
jak mnie to wkvrwia nieziemsko... nie zjem cyca z ryżem to od razu mam przed oczami moją spadającą mase
1268840346000
wilkujlb
Wysłana - 17 marca 2010 16:44
wczesniejsza emo lepsza byla
"nie potrzeba mi omy,tescia,ani wina na nitrobolonie klatka tez sie napina" hahaha padłem k***a
1268840668000
sqrwiell
Wysłana - 17 marca 2010 16:48
też mi sie tak wydaje, ale niech se pobędzie do następnego bana