Po to masz czas treningow by je wykorzystywac do zwiekszania intensywnosci, nie ma mowy o przyzwyczajeniu, Nie wiem jak trenujesz bo nie chodzilam na sztuki walki ale trenowalam lekkoatletyke, i wiem jak wykorzystuje sie na maksa dany czas na treningi a nie zwieksza ich ilosc czy poswiecony czas. nie mowie juz ze sztuki walki sa bardzo kontuzjogenne, a o to najlatwiej gdy czlowiek jest przetrenowany
Ilość treningów i poświęcony im czas mam cały czas ten sam,na treningu robię to,co każe trener i owszem,wychodzę z tych treningów zmęczona,padnięta,cała mokra,daję z siebie dużo,ale... no dobrze,w zasadzie macie rację
Nad zamienianiem czegoś w coś pomyślimy,jak zacznę mieć tą całą szkołę tak dziwnie Bo macie rację,przekombinuję i będzie gorzej.
Dobra,mam za sobą dwa dość intensywne dni. W środę zaczęłam zajęcia,ale posiłki zjedzone o czasie,bez przesunięć i innych komplikacji. Popołudniu był trening judo (na bjj nie dotarłam). Rozgrzałam się jeszcze przed wejściem na matę, bo prosto zajęcia kończyły mi się o godzinie rozpoczęcia treningu,ale spóźniłam się tylko 2 czy 3 minuty Rozgrzewka była intensywna, krótka,ale szybka. Następnie robiliśmy trochę techniki, a na kończu było 5 walk 5 minutowych. 1 przegrałam,jedną zremisowałam i trzy wygrałam.
W czasie drugiej walki myślałam,że wypluję płuca,strasznie "wypompowała" mnie rozgrzewka. Poza tym na treningu było strasznie dużo ludzi,więc na sali duszno i gorąco. Na koniec treningu zrobione serie pompek - w seriach od 15 do 2,a na koniec znowu 15
Po wtorkowym treningu od Obli miałam zakwasy na nogach (głónie uda),więc dunamiczność trochę spadła, a nogi sztywno chodziły
W czwartek też dieta trzymana,choć nastąpiła trochę za długa przerwa - 6 godzin,ze względu na zajęcia i mój wydłużony powrót do domu. czwartkowy dzień bez treningów (ćwiczenia w trakcie treningu) Jednak po środzie mam zakwasy na żebrach,w rękach i resztki zakwasów po wtorku,więc odpoczynek się przydał
Kurcze dopiero dzisiaj zauważyłem Twojego bloga ale przeczytałem całego i równiez będę dopingował
Moim zdaniem sylwetka bardzo ładna
Pozdrawiam.
Potrzebujesz treningu, diety: Licencjonowany instruktor kulturystyki i sportów siłowych Doradca w kwestii treningu, diety, suplementacji napisz - wuchta34@wp.pl
Ekspert -
1223802835000
rion10
Wysłana - 12 października 2008 11:18
Jest git a będzie lepiej redukować nie ma co
jest dobrze będę zaglądał
pozdrawiam
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak
1223803128000
Saida
Wysłana - 12 października 2008 11:38
Ja nie wiem,jakim cudem Wy tego nie widzicie,ale może ja mam inne podejście... Po prostu przytyłam 10 kg po operacji kolana, sylwestka się jednak mocno zmieniła i dlatego postanowiłam coś z tym zrobić. Może gdybym taka po prostu była,podchodziłabym do tego,jak Wy