Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Saida/BLOG/judoczka na diecie,cel osiągnięty - str. 122 i walczymy dalej:)

Pereziusz

Wysłana - 06 grudnia 2008 21:53    Edytuj Cytuj
Ta tam przesada że ciężki, narazie mamy lajt ale potem słyszałem że tornado jest :D:D

Saida

Wysłana - 06 grudnia 2008 22:03    Edytuj Cytuj
U nas dziewczyny siedzą w szkole od 8 do ósmej,a z anatomii mają co tydzień koło

Nieco się strułam przez weekend,jem masakrycznie mało (wmuszam w siebie), leczę się Bioprazolem, kroplami żołądkowymi i smectą,ale średnio pomaga. Jutro się pewnie przejdę do lekarza.

Mam pytanko - mam do wydania na suple 150 złotych. Ktoś coś może doradzić tak,żeby miało to sens? Ostatnio kupowałam na chybił-trafił,a teraz bym chciała,żeby miało to ręce i nogi. Pomożecie?

Zmieniony przez - Saida w dniu 2008-12-07 22:47:59
Znawca -

Morales_37 Zdrowa Kuchnia

Wysłana - 07 grudnia 2008 23:04    Edytuj Cytuj
Kup za te 150zł 10kg piersi z kuraka i 100 jajek
Jedyne co mi przychodzi do głowy to BCAA albo kretka, sporo trenujesz i powinnaś chronić mięsień.

Nie doradzam ludziom leniwym!
Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Specjalista -

Saida

Wysłana - 07 grudnia 2008 23:05    Edytuj Cytuj
A coś konkretnego ze spalaczy?
Warto l-karnitynę kupować czy nie warto? Czytałam ostatnio różne opinie na ten temat.
Znawca -

Wysłana - 07 grudnia 2008 23:11    Edytuj Cytuj
Po co Ci spalacz? Jesteś na etapie schodzenia do bardzo niskiego bf? L-karnitynę sobie podaruj, bo nie działa.
Ja tam robię wycinkę na razie bez spalaczy. Jak będę schodził do jednocyfrowego bf to pomyślę o jakiejś siekierce. Na razie zrobiłem 6kg w 2,5 miesiąca na sucho. Zobacz u mnie na blogu

Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2008-12-07 23:13:35

Specjalista -

Saida

Wysłana - 07 grudnia 2008 23:15    Edytuj Cytuj
No ja niby 10 też w dwa miesiące,ale BL mówił,żeby wrzucić wtedy,jak tak stanęła waga i w sumie nadal stoi.
Czyli karinka robi papa,ok.
Znawca -

Wysłana - 07 grudnia 2008 23:24    Edytuj Cytuj
Jak waga stoi w miejscu to zmienia się trening/dietę. Spalacze daje się na końcu redukcji. Możesz oczywiście spróbować np Scorch i zobaczysz czy to coś zmieni. Być może to Ci trochę ruszy wagę.

Specjalista -

Saida

Wysłana - 07 grudnia 2008 23:27    Edytuj Cytuj
Moral,ale ja już jestem w trakcie brania Thermo Shape I troszkę ruszyło wagę,coś o kg

Dieta będzie zmieniana (kcal pójdą w dół), bo z treningiem nie mam możliwości czasowych kombinować. Coś w tym aspekcie ruszy po świętach,bo kończę niektóre wykłady.
Znawca -

Wysłana - 07 grudnia 2008 23:33    Edytuj Cytuj
Spoko, ja nie jestem autorytetem jeśli chodzi o spalacze, bo jedyny który brałem to niedziałający TSE więc moja wiedza jest jedynie teoretyczna.

Specjalista -

Saida

Wysłana - 07 grudnia 2008 23:34    Edytuj Cytuj
Ajajaj... Z tego wszystkiego mi się jeszcze większy mętlik w głowie w sprawie suplowo-dietowej zrobił
Znawca -

Odpowiedzi jest na 132 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Saida/BLOG/judoczka na diecie,cel osiągnięty - str. 122 i walczymy dalej:)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.