Saida/BLOG/judoczka na diecie,cel osiągnięty - str. 122 i walczymy dalej:)
Siwy29
Wysłana - 16 listopada 2008 23:05
Łydki zrobiły się bardzo fajne A te bicepsy to trzeba było napiąć do zdjęcia
Życie jest proste -jedz, śpij i trenuj zapasy!
1226873119000
Saida
Wysłana - 16 listopada 2008 23:17
Były napięte i minę też miałam normalną,ale moja mama się oczywiście musiała pobawić - w związku z tym robienie jednego zdjęcia trwało 5 minut Zrobię sams potem sesję do lustra
Pozwoliłem sobie na zabawę w paint'cie robiąc takie porównanie ,bo moim zdaniem lepiej można zauważyć różnicę gdy zestawimy ze sobą dwa zdjęcia. (nie każdemu może się chcieć wrócić do 2 strony ).
Moim zdaniem jest progres. Nie wiem jak wagowo ale wzrokowo wyszczuplałaś i masz lepsza formę.
Saida ,jeśli Ci się moje 'porównanie' nie podoba ,to poproś Obli albo jakiegoś innego moda o usunięcie mojej wypowiedzi. Pozdro.
Zmieniony przez - PurePower w dniu 2008-11-16 23:51:02
"Mądrości swych dla planów złych nie wlewaj w nich, nie wolno Ci.."
1226875660000
410
Wysłana - 17 listopada 2008 02:53
gratulacje dobrze to wyszło :) , cierpliwie poczekamy na podsumowanie "rozbudowane"
1226886796000
obliques SZEFOWA
Wysłana - 17 listopada 2008 08:11
Co ten sport robi z kobietami , wychodzi na to, ze drobniutkie odchudzaja sie by zjesc do nizszej kategorii wagowej, a maja figure zupelnie w porzadku
Pure,bardzo fajnie,że takie coś zrobiłeś,dzięki Tylko niestety mi się nie wyświetla
Obli,no teraz się zrobiłam malutka, ale pękła już dyszka I dlatego, naprawdę było z czego schodzić. A teraz mi się wydaje tłusto na odcinku uda-biodra-brzuch. Łydki i ręce moim zdaniem już mogą być
Czlowiek jest nigdy nie zadowolony z efektow , szczerze, racja ze na biodrach moglo by zejsc troche, ale nawet zakladajac ze wycisniesz te -2cm w obwodzie, to co dalej? utrzymanie bedzie ciezkie. Mozesz teraz probowac z wieksza kalorycznoscia i do tego jak uda ci sie zintensyfikowac jeszcze dodatkowe treningi do tych co masz to moze w ten sposob sie jeszcze dorzezbisz
Hmmmm... biodra,jak już wcześniej pisałam, mam genetycznie trochę większe, po prostu taką mam figurę. Wydaje mi się,że nie ma sensu tego "na siłę" i za wszelką cenę na dzień dzisiejszy zmieniać, tym bardziej,że redukcji też trochę jeszcze zostało.
Z efektów jestem bardzo zadowolona Naprawdę myślałam,że będzie szło gorzej.
Tutaj jest porównanie,zrobione przez Pure - bo nie chce się wyświetlać: http://img529.imageshack.us/my.php?image=saidauu4.jpg Jeszcze raz wielkie dzięki Pure Obliqes, myślisz,że dodać kaloryczności? Ta dieta była w zasadzie układana na 5 treningów judo i 2 treningi bjj w tygodniu,a ja jest - sama wiesz
Zmieniony przez - Saida w dniu 2008-11-17 09:37:11