Saida/BLOG/judoczka na diecie,cel osiągnięty - str. 122 i walczymy dalej:)
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 04 października 2008 11:00
Siostra, ja naprawde nie wiem, z czego Ty sie chcesz odchudzać kompleksów sie przy Tobie nabawie trzymam kciuki, chociaż chyba niepotrzebnie, bo wiem, że i tak sobie poradzisz
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
A ja zrzuciłem z 60 kg do 48 I to jakoś nie chcąco :D Bo miałem tłuszcz na cycach i w ogóle fuj A teraz elegancko ale jestem lekki , i to mnie wkurza :D Co do Ciebie Marto... Tyś chuda i ładna nie wiem z czego tu zrzucać. <wystarczy nie jeść chipsów> I samo wszystko się redukuję ! :D:D:
~~~~Just Train~~~~
1223115397000
PurePower
Wysłana - 04 października 2008 13:32
Biegasz z pustym żołądkiem? Jakie odczucia? Jeśli można wiedzieć ,bo swojego czasu myślałem ,żeby biegać bez śniadania ale nie wiem czy dałbym radę. Przeraża mnie wizja ,że zemdleje albo cuś. Odnośnie skurczów nie pomogę Ci bo ich nie miewam.
"Mądrości swych dla planów złych nie wlewaj w nich, nie wolno Ci.."
1223119952000
obliques SZEFOWA
Wysłana - 04 października 2008 13:52
Ja na czczo bym zemdlała, może nie za każdym razem, ale na pewno takie coś by mogło mi się przytrafić
Z tym,że może mi się zdarzyć omdlenie jeszcze się nie spotkałam i o to się raczej nie martwię,ale to chyba zależy od organizmu. Natomiast ja mam problem z taką slabością nóg,ciężko mi to opisać,ale mam wrażenie,że nad nimi nie panuję A do tego muli mnie na cały dzień,dzisiaj jednak mam to samo,cały czas bym spała. Takim sposobem biegać będę na wieczór.
Ja myślałem, że bieganie rano przyniesie odwrotny efekt niż zamulenie, czyli pobudzenie i wypasiony dzionek.
"Mądrości swych dla planów złych nie wlewaj w nich, nie wolno Ci.."
1223123058000
obliques SZEFOWA
Wysłana - 04 października 2008 14:26
Biegalam rano, ale po malym posilku i wtedy rzeczywiscie mialam duzo energii. Rzeczywiscie reakcja odwrotna jest ciekawa, bo poranny rozruch stosuje sie w kazdym sporcie.
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
1223123563000
Saida
Wysłana - 04 października 2008 14:55
U mnie między porannym rozruchem (mała przebieżka, rozciągnięcie,jakieś tam małe ćwiczenia), a treningiem porannym (czyli pół godziny biegu ciągłego) jest duuuuuża różnica,nie wiem,czemu tak się dzieje