Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Saida/BLOG/judoczka na diecie,cel osiągnięty - str. 122 i walczymy dalej:)

Rafał_B

Wysłana - 15 listopada 2008 13:50    Edytuj Cytuj
Musze poukładać sobie parę rzeczy, to może się zabiorę za bloga

--> www.gamenessteam.pl <--
--> www.pajacyk.pl <--
--> www.polskieserce.pl <--

Saida

Wysłana - 15 listopada 2008 13:53    Edytuj Cytuj
A fbw już ułożyłeś?
Znawca -

Rafał_B

Wysłana - 15 listopada 2008 14:00    Edytuj Cytuj
Już go rozkminiłem w większości. Resztę rozgryzę w praniu Ćwiczę na razie fbw kumpla, ale na dniach właśnie mi się wyjaśni co i jak z siłką. Ogólnie chodzi o to, że mam dylemat, czy ćwiczyć we wtorki,czwartki(przed bjj) i soboty, czy pon, śr, piątek Szczerze, wolałbym pierwszą opcję, bo nie przelewa mi się z czasem za bardzo, ale znowu nie przymasuje za bardzo w tym wypadku, tylko ew zwiększe siłę i wytrzymałość. Z tego wszystkiego zgłodniałem .....i zgadnij co idę zjeść... ...to co lubisz

--> www.pajacyk.pl <--

Saida

Wysłana - 15 listopada 2008 21:14    Edytuj Cytuj
Rybkę jadłeś?

Działaj działaj z tym fbw Potem mi pomożesz

Co do mojego wpisu:
Dzisiaj grzecznie jadłam Rano wypiłam dwie porcje koktajlu truskawkowego z herbapolu,bo musiało być coś w płynie A reszta posiłków już bez zmian. Niedługo idę jeść 100g mięsa i dwie kromki Wasy
Znawca -

słaby 56

Wysłana - 15 listopada 2008 23:53    Edytuj Cytuj
Może i ja bloga o odchudzaniu założę????Ale fotek na pewno nie będzie

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.

Rafał_B

Wysłana - 16 listopada 2008 02:56    Edytuj Cytuj
Zgadłaś Dziś moje 4 posiłki składały się z pangi(wczoraj 2 posiłki) - masakra Teraz sobie będę musiał odpocząć troszkę od rybki

Słaby, jedziesz z blogiem i dawaj foty!

Marta, co chcesz wiedzieć o fbw?

Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2008-11-16 02:56:47

--> www.pajacyk.pl <--

Saida

Wysłana - 16 listopada 2008 09:18    Edytuj Cytuj
Wszystko O ćwiczeniach na siłowni,żeby miały jakiś głębszy sens,to ja nie mam zielonego pojęcia,więc przyda się ktoś doświadczony. A że dostęp na siłowni będę miała najprawdopodobniej tylko dwa razy w tygodniu,to myślałam o fbw

I znowu się zaczęły cyrki z krwotokami z nosa Nie wiem,co jest,osłabiona raczej nie jestem, chyba,że to wina Thermo Shape.

Zmieniony przez - Saida w dniu 2008-11-16 10:24:02
Znawca -

Rafał_B

Wysłana - 16 listopada 2008 17:06    Edytuj Cytuj
Zmierz sobie ciśnienie może. Jak nie to, to może masz po prostu słabe naczynia krwionośne... (Nie jestem pewny)

Co do fbw, to rozumiem, ze celem jest redukcja, czy może wytrzymałość? Raczej nie będę eksperymentował, a postaram Ci sie znaleźć gotowy trening w dziale (ew trochę go zmienimy)

Pozdrawiam!

--> www.pajacyk.pl <--

Saida

Wysłana - 16 listopada 2008 18:18    Edytuj Cytuj
Z ciśnieniem chyba wszystko ok,a przynajmniej zawsze tak było,a nie sądzę,żeby Thermo shape aż tak namieszał Ale krew leciała dziś 4 razy Masakra,aż się boję o jutrzejsze treningi.

A wolałabym coś na redukcję,żeby mięśnie to nie były takie flaczki,bo mam poczucie,że takie właśnie się robią
Znawca -

radosuaf

Wysłana - 16 listopada 2008 18:24    Edytuj Cytuj
Chcesz FBW po którym będziesz się słaniać na nogach?
Znawca -

Odpowiedzi jest na 132 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Saida/BLOG/judoczka na diecie,cel osiągnięty - str. 122 i walczymy dalej:)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.