Saida/BLOG/judoczka na diecie,cel osiągnięty - str. 122 i walczymy dalej:)
410
Wysłana - 09 listopada 2008 21:09
JEEEDZIESSZZZ MARTA !! BADZ TWARDA !!! ZNISZCZ TE KILOGRAMY !!!! JEDZIESSZZZZ z nimi !!! , MUSISZ JE POKONAC !! nie ma innej drogi ! to jest twoja walka ktora musisz wygrac !!!
1226261392000
Saida
Wysłana - 09 listopada 2008 21:13
Z takim dopingiem ze strony publiczności musi mi się udać
No właśnie złapałam dołka, bo od ostatniego mierzenia się jakieś trzy tygodnie temu żadne obwody nie pospadały, a waga też jakoś strasznie wolno leci Już nie wiem,co mam o tym myśleć,czy nie ciąć przypadkiem kalorii...
Pomyślę to i skontaktuję z moim dietowym nadszyszkownikiem, czas się chyba po prostu przestać obijać z treningami
Dzisiaj trening judo przyjechała koleżanka z Torunia,więc było ok,bo miałam z kim ćwiczyć
Na rozgrzewkę gry i zabawy, czyli gra w berka takiego specjalnego i w piłkę nożną Potem część specjalistyczna: 6 serii po pięć wejść do rzutów w ruchu - najpierw, gdy partnera ciągniemy za sobą, później, gdy partner bokiem nachodzio na plecy i gdy partner bokiem schodzi w z pleców. Następnie ćwiczenie poszczególnych fragmentów podejść do rzutów - podejścia nogami do seoi-nage lub pracy rąk i nogi przy uchi-mata. Potem an koniec trochę jeszcze elementow technicznych i koniec treningu
Co mogę powiedzieć... Wynosiłam koleżankę, bo trener kazał (pewnie zapomniał o plecach) i plecy dalej bolą. Na szczęście nic nie pękło,jedynie się pewnie przeciążyły. Do wesela się zagoi.
Wkurza mnie to,że na judo mogę chodzić jedynie dwa razy w tygodniu - widać już początki spadku formy,co mi się wybitnie nie podoba
Zmieniony przez - Saida w dniu 2008-11-10 20:23:03
SPokojnie 2 razy w tygodniu aleee potemmm jak wejdziesz w czeste treningi poczujesz sie jak Sonia z mortal kombat !!!!!! :) nie bedzie dla ciebie przeciwniczki w tym kraju jak i za granicą !
JEEEEEDZIESZZZZZ !!!!!!!!!!!!!
1226417163000
Saida
Wysłana - 11 listopada 2008 16:28
Moja pomponiara,jak zawsze,mnie zagrzewa do boju
Przerzucenie się na dwa treningi z pięciu jest cholernie ciężkie,uwierz I pojawił się problem z organizacją czasu
Ajjjj,kochani,czym zastąpić 50g sera żółtego?bo nie wiem,jak zamienić
Zmieniony przez - Saida w dniu 2008-11-11 21:13:46
Co do sera, to już Ci napisałem, ale tu jeszcze szrajbnę, zeby poddać opinii publicznej Jak na kanapki z warzywami, to wędlina, albo rybka, albo może być kawałek cycka z kury i odrobinka oliwy do tego.
Bronuś,słonko moje, ryb nie jadam,bo nie lubię,kuraka nie mam w domu chwilowo, a innego mięsa nie zrobiłam zrobić z powodu braku cebuli i zastępuję to jajkami Serek wiejski da radę? Tylko wychodzi na to,że musiałabym zjeść go pół,żeby się wartości zgadzały...