Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

SZYBSZY EFEKT HMB CZY DIETA??

kuminiorz

Wysłana - 05 lutego 2010 20:03    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam jestem 18 letnim uczniem i mam lekki problem z nadwag przy wzroscie 173 CM warze 85 kg i chciałbym w jak najszybszym czasie zrzucic z 10-15kg a przy okazji rozwinoc troche swoja sylwetke. i mam dylemat czy szybszy i lepszy efekt bedzie po HMB czy po diecie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 lutego 2010 20:04 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

ANIIMAL

Wysłana - 05 lutego 2010 20:04    Edytuj Cytuj
zal mi juz ludzi co zadaja takie pytania

Zmieniony przez - ANIIMAL w dniu 2010-02-05 20:04:32

"Upór i Systematyczność, Efekty Przyjdą Same"

SILCE

Wysłana - 05 lutego 2010 20:10    Edytuj Cytuj
Co to za pytania przeciez wiadomo ze po HMB

kuminiorz

Wysłana - 05 lutego 2010 20:20    Edytuj Cytuj
A czy po zaprzestaniu zarzywania HMB sa jakies kutki uboczne typu pomniejszone genitalia itp ??;> Jestem poczatkujacym wiec nie dziwcie sie takich pytan

SILCE

Wysłana - 05 lutego 2010 20:22    Edytuj Cytuj
Chlopie to byl zart . Bez odpowiedniej diety nic ci nie dadza zadne HMB czy spalacze, zmarnujesz tylko kase!
A od diety napewno nie pomniejsza ci sie genitalia

kuminiorz

Wysłana - 05 lutego 2010 21:47    Edytuj Cytuj
A czy mogli byscie mi doradzic jaka diete urzywac przy wadze 85 Kg albo czy znacie jakas strone gdzie mozna ja znalesc ??

baton_91

Wysłana - 05 lutego 2010 21:59    Edytuj Cytuj
nastepny smierdzace leń sam sobie ją ułóż, poczytaj tematy podwieszone i daj nam cos do sprawdzenia

misterjo

Wysłana - 05 lutego 2010 23:02    Edytuj Cytuj
baton_91 ale ty jesteś skoro zadał pytania to pomożemu mu, a spytał się o rodzaj diety, a nie jaką mu ułożyć. Stosuj dietę zbilansowaną . A z HMB nie przesadzaj, bo to nie jest zabawka :P

Zmieniony przez - misterjo w dniu 2010-02-05 23:03:24

Vvredny

Wysłana - 06 lutego 2010 11:01    Edytuj Cytuj
Jedz HMB zamiast glownych posilkow. Na efekty dlugo czekac nie bedziesz musial! :D

remik664

Wysłana - 06 lutego 2010 11:36    Edytuj Cytuj
Kup sobie lepiej młotek i sie nim mocno yebnij w głowe moze sie nawrócisz na dobra droge

_Myron_

Wysłana - 06 lutego 2010 11:45    Edytuj Cytuj
Dieta redukcyjna, lub odżywianie wg piramidy...dużo warzyw i chudego mięsa, orzechy, oliwa, jajka, bez pieczywa, ziemniaków, ryżu (chyba, że w posiłkach okołotreningowych). No i cudów nie ma...musisz czuć się względnie "głodny". Do tego aeroby w postaci co najmniej godzinnej sesji po treningu siłowym, a jeżeli nie jesteś leniem i naprawdę Ci zależy to wykonuj aeroby 2xdziennie przez 5 dni w tygodniu, przy czym rano max 30 minut o średniej intensywności

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SZYBSZY EFEKT HMB CZY DIETA??

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.