Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 538 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odchudzanie
SZYBSZY EFEKT HMB CZY DIETA?? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: szybszy efekt hmb dieta
Autor "SZYBSZY EFEKT HMB CZY DIETA??"   

kuminiorz
 Wysłana - 5 luty 2010 20:03        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam jestem 18 letnim uczniem i mam lekki problem z nadwag przy wzroscie 173 CM warze 85 kg i chciałbym w jak najszybszym czasie zrzucic z 10-15kg a przy okazji rozwinoc troche swoja sylwetke. i mam dylemat czy szybszy i lepszy efekt bedzie po HMB czy po diecie.

przyznaj SOG'a

ANIIMAL
 Wysłana - 5 luty 2010 20:04      [zgłoszenie]

zal mi juz ludzi co zadaja takie pytania

Zmieniony przez - ANIIMAL w dniu 2010-02-05 20:04:32

"Upór i Systematyczność, Efekty Przyjdą Same"

Moja siłka: [http://www.sfd.pl/Moja_domowa_si%C5%82ka_%3A_-t544433.html]

przyznaj SOG'a

SILCE
 Wysłana - 5 luty 2010 20:10      [zgłoszenie]

Co to za pytania przeciez wiadomo ze po HMB

przyznaj SOG'a

kuminiorz
 Wysłana - 5 luty 2010 20:20      [zgłoszenie]

A czy po zaprzestaniu zarzywania HMB sa jakies kutki uboczne typu pomniejszone genitalia itp ??;> Jestem poczatkujacym wiec nie dziwcie sie takich pytan

przyznaj SOG'a

SILCE
 Wysłana - 5 luty 2010 20:22      [zgłoszenie]

Chlopie to byl zart . Bez odpowiedniej diety nic ci nie dadza zadne HMB czy spalacze, zmarnujesz tylko kase!
A od diety napewno nie pomniejsza ci sie genitalia

przyznaj SOG'a

kuminiorz
 Wysłana - 5 luty 2010 21:47      [zgłoszenie]

A czy mogli byscie mi doradzic jaka diete urzywac przy wadze 85 Kg albo czy znacie jakas strone gdzie mozna ja znalesc ??

przyznaj SOG'a

baton_91
 Wysłana - 5 luty 2010 21:59      [zgłoszenie]

nastepny smierdzace leń sam sobie ją ułóż, poczytaj tematy podwieszone i daj nam cos do sprawdzenia

przyznaj SOG'a

misterjo
 Wysłana - 5 luty 2010 23:02      [zgłoszenie]

baton_91 ale ty jesteś skoro zadał pytania to pomożemu mu, a spytał się o rodzaj diety, a nie jaką mu ułożyć. Stosuj dietę zbilansowaną . A z HMB nie przesadzaj, bo to nie jest zabawka :P

Zmieniony przez - misterjo w dniu 2010-02-05 23:03:24

przyznaj SOG'a

Vvredny
 Wysłana - 6 luty 2010 11:01      [zgłoszenie]

Jedz HMB zamiast glownych posilkow. Na efekty dlugo czekac nie bedziesz musial! :D

przyznaj SOG'a

remik664
 Wysłana - 6 luty 2010 11:36      [zgłoszenie]

Kup sobie lepiej młotek i sie nim mocno yebnij w głowe moze sie nawrócisz na dobra droge

[http://www.sfd.pl/Podziel_si%C4%99_opini%C4%85__jako_%C5%BCe%C5%9B_spr%C3%B3bowa%C5%82_supli_treca-t541993.html]
[http://www.sfd.pl/-t572611.html]

przyznaj SOG'a

_Myron_
 Wysłana - 6 luty 2010 11:45      [zgłoszenie]

Dieta redukcyjna, lub odżywianie wg piramidy...dużo warzyw i chudego mięsa, orzechy, oliwa, jajka, bez pieczywa, ziemniaków, ryżu (chyba, że w posiłkach okołotreningowych). No i cudów nie ma...musisz czuć się względnie "głodny". Do tego aeroby w postaci co najmniej godzinnej sesji po treningu siłowym, a jeżeli nie jesteś leniem i naprawdę Ci zależy to wykonuj aeroby 2xdziennie przez 5 dni w tygodniu, przy czym rano max 30 minut o średniej intensywności

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SZYBSZY EFEKT HMB CZY DIETA??

Strony: 1 2 3

<< Dieta redukcyjna ( do oceny i korekty ) / ćwiczę , trzymam dietę i nie chudnę >>

Podobne: ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!! | Redukcja, silownia i dieta | (art)podejscie do odchudzania, a efekty.. | Jaka dieta? | Skuteczność a efektywność | Nietypowa dieta

Warto przeczytać: ciekawostki kaloryczne | whey protein 63 | monster mass 1 kg | bowaniezapotrzev | monster mass na ile | nitrobolon i nitrobolon ii | whey protein 70 | ostrowia gdynia | bialko gdynia | bialko gdansk | metanabol tradzik | przedramie jak | jak przedlyzyc abonament | jak przedramie | kreatyna jest dla mnie | ostrów mazowiecka 2005 | grandalf6 | odchudzanie twarzy | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL