Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

SZYBSZY EFEKT HMB CZY DIETA??

silva19861

Wysłana - 06 lutego 2010 15:29    Edytuj  Cytuj
po treningu silowym wystarczy 20/30 minut aero
aeroby w dni bez silowni raz dziennie starczy
pzdr

Zmieniony przez - silva19861 w dniu 2010-02-06 15:29:32

This is my life !

_Myron_

Wysłana - 06 lutego 2010 16:14    Edytuj Cytuj
Phi...chyba nigdy się nie redukowałeś! Poczytaj blog odina...on teraz robi aeroby 2x dziennie po 60 minut Przy redukcji trzeba palić fat na maxa, a nie zadowalać się 20 minutowym dreptaniem

silva19861

Wysłana - 06 lutego 2010 17:55    Edytuj Cytuj
hehe zredukowalem 14,5 kg w 3 miesiace i nie robilem wcale godzinnych areobow po silowni albo 2 razy aero w cigu dnia a te " 20 minutowe dreptanie " zadowalalo mnie bo fat i tak lecial i leci dalej wiec niewiem o co ci chodzi chlopcze
pzdr

This is my life !

misterjo

Wysłana - 06 lutego 2010 18:51    Edytuj Cytuj
Myron, chyba widziałeś dzienniki innych osób które wcale nie walą 2 godzin aerobów codziennie. Na sam początek wystarczy raz dziennie w dni bez siłki aeroby 30-60 minut, a później można walić hiita, albo tabaty itp. Niektórzy nawet bez aerobów się redukują, a osoby które walą 2 razy po godzinie to na forum moze ze 2 widziałem.

_Myron_

Wysłana - 06 lutego 2010 19:09    Edytuj Cytuj
KingOdin...od początku redukcji robi codziennie godzinę, a teraz przechodzi do 2 godzin (masz go w dziennikach dla zaawansowanych). Prawdą też jest, że jest to dosyć indywidualna sprawa. Ekto będzie się łatwo redukował, nawet bez aerobów z większoną intensywnością treningową i "delikatną" dietą, endo za to musi się już bardzo pomęczyć. Sam przerabiam redukcję co jakiś czas i jak z początkową fazą 4x60 minutowe sesje przynoszą efekt, to później już muszę dokładać do pieca. W DNT 30 minut-->to już lepiej wybrać się na zakupy

silva19861

Wysłana - 06 lutego 2010 19:27    Edytuj Cytuj
po silowni 30 minut aero to max , a dni bez silowni trening interwalowy mysle ze bedzie lepszym wyjsciem niz "wyjscie na zakupy" albo godzinne aeroby
sam jestem teraz na redukcji i wiem po sobie ze nie trzeba walic 2 godzin aerobow jak sie trzyma diete
pzdr

This is my life !

misterjo

Wysłana - 06 lutego 2010 20:09    Edytuj Cytuj
Wiecie to wszystko zależy od wielu czynników ile będziemy się redukować, czy dużo mamy fatu itp. Na sam początek wystarczy trening siłowy i po nim 20 minut aero, a w nietreningowe 30-60 minut aero, potem aero można zamieniać na hiit i dodać tabatę, później jeszcze można wprowadzić aero rano, a po południo siłka lub hiit lub tabata. Im mniej fatu tym więcej dajemy od siebie, bo jak zaczniemy w wysokiego pułapu to myślę , że ciężko będzie potem gubić tłuszcz

sarna666

Wysłana - 09 lutego 2010 08:57    Edytuj Cytuj
hehe ja w ciągu 3 miesięcy bez aero zredukowałem prawie 20 kg trzymając dietę i robiąc w domu treningi obwodowe.

Pomogłem daj SOG'a ------------------------------------------------------------->

[http://twojanuta.pl] -wyszukiwarka mp3

Romes

Wysłana - 09 lutego 2010 09:14    Edytuj Cytuj
Myron czy Kong Odin jest twoim idolem? Czytałem ten jego dziennik i nie wiem czy on jest takim wzorem do naśladowania... 2 godziny dziennie aeroby to możesz robić ale jak chcesz mieć w łapie 35 po redukcji. Co z tego że się zredukujesz jak nic z Ciebie nie zostanie?

_Myron_

Wysłana - 09 lutego 2010 09:42    Edytuj Cytuj
Odin...cenie sobie jego rady, ponieważ podobnie jak ja ma budowe typu "endo" i wie co to znaczy. Ćwiczy ciekawymi planami (aktualnie alrii), a aktualnie ma ponad 40 na rzeźbie, czyli jak trzeba
Ps: Wolę mieć 38 czystego mięcha, niże 45 samego tłuszczu

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SZYBSZY EFEKT HMB CZY DIETA??

Strony:  pierwsza  1  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.