Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 482 razy
słowa kluczowe: siłownia  praca 
Autor

SW - siłownia - praca

jupi168

Wysłana - 28 lutego 2010 15:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam takie pytanie otóz zaczynam treningi bokserskie i bedzie to wygladac tak ze w tygodniu 3 treningi (środa, czwartek, piatek.No i pytałem sie znajomych ktorzy boks trenowali z roznym doswiadczeniem czy jesli bede trenował sam boks to jakos sie troche ubije, chodzi mi o to zeby przybrac troche na wadze bo mam lekka niedowage no na masie miesniowej tak zeby fajnie wygladac.jeden powiedział ze siłownia mi bedzie potrzebna (4lata doswiadczenia w boksie) a drugi powiedział ze samymi treningami sie ubije siła bedzie i wogóle i troche powinieniem przybrac (12 lat doswiadczenia)
moje pytanie brzmi jednak tak: jesli nie bedzie efektów widac bo dłuzszym treningu to siłownie chciałbym dodac ale mam problem bo pracuje na 3 zmiany.na rankach i nockach bede na treningi sw chodził ale popołudnówki odpadaja i wtedy mógłbym dodac treningi na siłowni ze niby 3 tyg. SW i jeden tydzien w miesiacu siłowni i czy myslicie ze byłby jakies efekty ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 lutego 2010 17:11 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

buakaw123

Wysłana - 28 lutego 2010 17:11    Edytuj Cytuj
1 tydzień w miesiącu to niestety za mało by miało to sens.

MMA91

Wysłana - 28 lutego 2010 18:05    Edytuj Cytuj
a we poniedziałek, wtorek i sobotę nie uda ci się dodać siłki?

jupi168

Wysłana - 28 lutego 2010 19:28    Edytuj Cytuj
a kiedy bede odpoczywał ? bo przeciez miesnie rosna podczas odpoczynku

myslałem ze mógłbym ogólnorozwojowy trening robic ale nie wiem jakie to daje profity

Zmieniony przez - jupi168 w dniu 2010-02-28 19:30:58

nocnyMichu

Wysłana - 28 lutego 2010 19:44    Edytuj Cytuj
Silownia tydzien w miesiacu to za malo zeby miec jakies efekty, zawsze mozesz sobie kupic sprzet do domu i kombinowac.
Znawca -

jupi168

Wysłana - 28 lutego 2010 20:06    Edytuj Cytuj
no i dlatego pytam czy moze ogólno rozwojowy np 2 razy w tygodniu by pomógł ?
W domu tez mozna ciezko cwiczyc ale dalej pozostaje problem odpoczynku

nocnyMichu

Wysłana - 28 lutego 2010 20:20    Edytuj Cytuj
Zazwyczaj podczas treningu SW uzywasz innych wlokien niz podczas treningu typowo silowego, czyli mozesz je przeplatac miedzy soba.
Dziwnie masz te trenigi boksu ze sa po sobie ja bym zrobil to tak ze dal trening silowy w poniedzalek, sobote i jeden z dni w ktorych masz boks. Wtorek i niedziela totalnie wolne.
Jak chcesz przybrac na masie to najwazniejsza jest dieta, z dobra dieta boks by mogl wystarczyc, jednak silka zawsze to przyspieszy.
Dobrze by bylo jak ten boks moglbys dac w inne dni i robic jeden dzien trening silowy a drugi boks plus jeden dzien wolny w tygodniu.
Znawca -

jupi168

Wysłana - 01 marca 2010 19:45    Edytuj Cytuj
treningów nie da sie przesunąc ale dzieki za plan bo całkie dobry.zreszta nadal jakby nie było zostaje praca na 3 zmiany ktora tez moze mnie meczyc w jakims stopniu

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SW - siłownia - praca

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.