Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 213 razy
słowa kluczowe:
Autor

SW

MGorka

Wysłana - 20 marca 2010 17:00    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, trenuje muay thai 3xtyg.
Narazie nie chodze na silownie, ale mam pytanie ktore mnie nurtuje
Czy jesli zaczne chodzic na silownie, moge stosowac odrazu bcaa,glutamine,zma/mzb ?[i oczywiscie gainer/bialko do diety, witaminy,omega-to wiem ze moge odrazu]

Czy musze pochodzi pierw na silownie minumus 6 miesiecy?
Bo tak to wyszloby ze przez pol roku spalalbym miesnie, bo wiadomo przy aerobach/sw/czy innej aktywnosci dochodzi do katabolizmu.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 marca 2010 17:14 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Aras84

Wysłana - 20 marca 2010 17:14    Edytuj Cytuj
możesz jak najbardziej
nawet teraz, chodząc tylko na treningi SW możesz stosować
Specjalista -

Valar

Wysłana - 21 marca 2010 14:49    Edytuj Cytuj
Bo tak to wyszloby ze przez pol roku spalalbym miesnie, bo wiadomo przy aerobach/sw/czy innej aktywnosci dochodzi do katabolizmu.
Najlepszym naturalnym antykatabolikiem jest białko. Z tych mniej naturalnych to bcae, które każdy poleci Ci przy treningach aerobowych właśnie po to żeby mięśnie nie palić. Co do pytania odnośnie odżywek nie masz w wymienionym zestawie żadnych kreatyn czy czegoś pompującego a te "6 miesięcy" jest właśnie po to żeby przed rozpoczęciem takiej suplementacji zapoznać się ze strukturą ruchu w poszczególnych ćwiczeniach i poznać swoje możliwości. Później jest czas na "pakowanie" :]. Co do odżywek, które wymieniłeś móżesz brać śmiało.

>>> IMPOSSIBLE IS NOTHING <<<

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.