Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

STUDIUM OFICERSKIE 2009/2010

żeleś

Wysłana - 22 kwietnia 2009 08:55    Edytuj  Cytuj
RVCA nie wiem jak jest na egzaminach ale jak będziesz zdawał WF w pierwszej grupie wiekowej po normach dowódczych to 10x10 zaliczysz tylko na 3.( na 5-28,4 4-29,8 3-31,2) i biega się na 3000m ale z twoim czasem powinieneś dać rade

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat
Specjalista -

jur81

Wysłana - 22 kwietnia 2009 09:20    Edytuj Cytuj
żeleś sorry - jestem "czynny" wiec niestety nie bede sie "pucował" co i jak zeby te pseudo oficery z roznej masci ABW, SKW nie wyrabialy sobie na mnie premii.

żeleś

Wysłana - 22 kwietnia 2009 10:04    Edytuj Cytuj
Jur ja też

więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

Specjalista -

RVCA

Wysłana - 22 kwietnia 2009 20:38    Edytuj Cytuj
żales to byly moje wyniki na dzisiaj, za 3 mieisace bedzie lepiej.
No i oczywisie nie moglem sie oprzec zeby nie skomentowac wypowiedzi jur81:) Oczywiscie nie kwestionuje ze jednoroczne studium to nei to samo co 5 studia w szkole oficerskiej, ale mimo wszystko najwazniejszych umiejetnosci mozna sie nauczyc tylko juz pracujeac w danej jednostce. Kazdy wczesniej czy pozniej zdobedzie doswiadczenie, tylko nierozumiem czemu krytykujesz krotsza droge do podporucznika? absolwenci tego studium bada mieli wiele lat na zdobycie umiejetnosci i doswiadczenia gdyz sa to ludzie ok 27 roku zycia. nie zawsze kariera od szeregowego jest bardziej kozystna, gdyz mozna nie zdazyc dosluzyc sie wyskolego stopnia. a co do oficerow od olowkow, to nie kazdy po studiach nadaje sie tylko do olowkow. osobiscie znam kandydatow do tego studium ktozy na slowa " oficerowie wy******lac...." podeszli by do kolesia i go za ucho wyprowadzili z silowni. i kozystnie dla niego byloby nie podejmowac wtedy zadnej akcji:). to ze ktos wybiera krotsza bo ma taka mozliwos nie swiadczy ze jest leszczem ktory nie poradzil by sobie w prawdziwym wojsku. takze kolego nie oseniaj ludzi jedna miara bo szybko mozesz sie przejechac. swoja droga jak mi sie uda dostac to tej szkoly chetnie bym sie sprawdzil z twojego typu kolesiami, mial bys okazje pokazac jaki naprawde jestes twardy, bo wypisywac glupoty na forum moze kazdy. pozdrawiam

żeleś

Wysłana - 22 kwietnia 2009 21:02    Edytuj Cytuj

[http://www.sfd.pl/%2A%2A%2ATRENING_DLA_PRZYSZ%C5%81YCH_%C5%BBO%C5%81NIERZY%2A%2A%2A-t462955.html]
Polecam trening Pumy

Co do twojej wypowiedzi to zobaczysz jak jest jak posłużysz trochę i ponosisz bordowy beret ...

Specjalista -

QUEBLO

Wysłana - 22 kwietnia 2009 21:50    Edytuj Cytuj
RVCA rozumiem że mogła się Tobie nie spodobać wypowiedź innego forumowicza,ale sadze ze napinki netowe w stylu zmierzyłbym się chetnie z Twoim kolesiem są nie na miejscu

w kwestii wyjaśnienia,tym niedowiarkiem byłem ja, bo wojskowym nie jestem i aż nie chciało mi się wierzyć zeby niższy stopień tak o bez powodu wpadł sobie na siłke i do wyzszych z kadry oficerskiej powiedział "wy******lać makowce"

"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"

www.pajacyk.pl
www.kundelpolski.pl
Ekspert -

masa24

Wysłana - 22 kwietnia 2009 22:00    Edytuj Cytuj
to widocznie byli *** a nie oficerowie i tyle w temacie.Ja nie napinam ale po takich slowach zrobilbym im taki szturm ze nauczyli by sie szacunku

pawel247

Wysłana - 25 kwietnia 2009 19:23    Edytuj Cytuj
Witam wiecie może ile jest miejsc wolnych do studium wojskowego we Wrocławiu ? (12 miesięcy)

QUEBLO

Wysłana - 25 kwietnia 2009 19:54    Edytuj Cytuj
Liczbę miejsc określa co roku Minister Obrony Narodowej w zależności od potrzeb Sił Zbrojnych. Czyli generalnie nie ma stałej liczby miejsc
tu masz szczegółowy opis zapotrzebowania: http://www.kadry.wp.mil.pl/ (patrz na drugi link w aktualnosciach)

"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"

www.pajacyk.pl
www.kundelpolski.pl
Ekspert -

pawel247

Wysłana - 02 maja 2009 13:46    Edytuj Cytuj
podobno do wso we wroclawiu (12 miesiecy) jest 211 miejsc wiec zwiekszyli liczbe miejsc !!!

Odpowiedzi jest na 13 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

STUDIUM OFICERSKIE 2009/2010

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.