Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

STAWY A REGENERACJA ! ! ! ! !

SFD

Wysłana - 23 czerwca 2003 10:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Pytanie o GLUKOZAMINE !! Mam zamiar wzmocnić na maxa stawy !!! bo silne stawy to podstwa przy dzwiganiu i pompowaniu zelaza !! Nie wiem czy nie szkoda pieniedzy na ten produkt ! SONBATY co o nim myslisz ? Dzieki za odpis.
POZDRAWIAM EXPERTÓW !!!

Barki to podstawa

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 czerwca 2003 10:46 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 23 czerwca 2003 10:46    Edytuj Cytuj
Podstawa to mleczko i dobra rozgrzewka... jezeli zaczniesz cisnac 150 kg na klate to wtedy mozesz zaczac myslec o wzmacnianiu stawow... ja bardzo dbam o swoja rozgrzewke, dodatkowo w wiekszosci przypadkow przed podniesieniem ciezaru na serie robie jedno cwiczenie z obciazeniem 30-40%. Jezeli ktos po przyjsciu na silke wskakuje na laweczke i chwyta sztange z maxymalnym obciazeniem na wycisk to wtedy wiadomo ze bedzie mial kontuzje itp.

MUTRA

Wysłana - 23 czerwca 2003 12:09    Edytuj Cytuj
glukozamina (i inne GAG) to podstawa przy ochronie stawów. Jeżeli bawisz sie z dużymi obciążeniami i masz kasę to kup. Najtańszy jest artresan (25 za 42 kaps/500mg) Oczywiście GAG nie zastąpią ci odpowiedniej rozgrzewki i umiejętnego doboru obciążenia

"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
MAFIA SFD RULEZ

AGILITY HANDLER PRO

On też może być sportowcem.
www.dssk.pl
Znawca -

lobok

Wysłana - 23 czerwca 2003 12:17    Edytuj Cytuj
najtaniej to wyjdzie glukozamina TRECa 55zl za 120kaps/900mg , starszy na 2 miechy, bierz 2 dziennie:)

SFD

Wysłana - 23 czerwca 2003 14:16    Edytuj Cytuj
Dzieki chlopaki

Barki to podstawa

SFD

Wysłana - 25 czerwca 2003 17:55    Edytuj Cytuj
ja bralem glukozamine i bardzo mi pomogla na bole nadgarstkow...moimzdaniem warto sobie zapodac;]]]]]]]]

Koksy z Kamienia i Brzozowic-Łączcie się;]]]]

Nako

Wysłana - 25 czerwca 2003 18:30    Edytuj Cytuj
Witam panowie. To pewnie nie miejsce na to pytanie, ale inaczej nie moge Niestety nabawilem sie kontuzji barku - troche dokucz- co z tym zrobic- da sie to przetrenowac?

SFD

Wysłana - 25 czerwca 2003 19:08    Edytuj Cytuj
ja tez mam pytanie. Gdzie można kupić tą całą glukozaminę?

MUTRA

Wysłana - 25 czerwca 2003 21:25    Edytuj Cytuj
nako: do lekarza, lepiej nie ryzykować. Baniak: w sklepach z suplementami, wysyłkowo, w aptekach, w sklepach zielarskich.

Ja stosuje arthryl w saszetkach, fakt faktem że nie w suplementacji swojej tylko psa ale sprawdza sie dobrze

"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
MAFIA SFD RULEZ

AGILITY HANDLER PRO

On też może być sportowcem.
www.dssk.pl
Znawca -

Ghooost

Wysłana - 26 czerwca 2003 08:42    Edytuj Cytuj
Nako: ja tez mialem lekką kontuzje barku i zrobiłem sobie tydzien przerwy, jadlem glukozamine i mi przeszło. jak kontuzja to nie cwicz i jedz glukozamine. W moim przypadku poskutkowało wiec polecam.

pozdrawiam Ghost

Spodziewaj sie niespodziewanego
-=[Y&A]=-Ghost

.:Opinia jak Doopa kazdy ma inną:.

-=[Y&A]=-Ghost

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

STAWY A REGENERACJA ! ! ! ! !

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.