Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

STAK KREATYNOWY- który jest najlepszy??

sagirop

Wysłana - 26 lutego 2008 15:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam wszystkich na SFD! mam pytanko co do stacków kreatynowych.. jaki znacie najlepszy stak?.. niedlugo zaczynam brac storma821g + wpc80 ostrowii3,6kg + l-glutamine t6 treca 600kaps-cykl 40dni.. zalezy mi na sile i suchej masie! ocencie czy wybralem dobrze i napiszcie jakich staków kreatynowych moge uzyc na nastepny cykl!
POZDR!:D

((((((-------)))))) 1T
O/
||
// pudzian xD

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 lutego 2008 15:42 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

DewoNN

Wysłana - 26 lutego 2008 15:42    Edytuj Cytuj
Dieta,staz....

sagirop

Wysłana - 26 lutego 2008 15:52    Edytuj Cytuj
dieta do dupy bo jem domowe potrawy ale staram sie jak najbardziej urozmaicac to wszystko nisko tluszczowymi potrawami:tunczyk, ryz, makarony, ryby, sery itd. czyli taka mieszana. z silownia bawie sie od okolo 2 lat ale z przerwami i mam zamiar zaczac sumiennie cwiczyc bez zadnych odstepow..

((((((-------)))))) 1T
O/
||
// pudzian xD

DewoNN

Wysłana - 26 lutego 2008 15:56    Edytuj Cytuj
uuuu...to cieniuchno stary...no to tak-przenies sie do dzialu odzywianie i skrec sobie jakas diete,potem sprawdz czy masz dobry plan treningowy,potem pojedz troche na sucho(bez zadnych supli),nastepnie zakup sobie monohydrat,potem jakies jablko,potem CP, i dopiero wtedy zajmuj sie najlepszymi stackami - teraz jest na nie za wczesnie a pozatym bez diety *** ci dadza.Kup sobie bialko ew.gainerka do uzupelniania brakow w diecie.

(uzupelnij profil)

sagirop

Wysłana - 26 lutego 2008 16:03    Edytuj Cytuj
kreatyny wziolem juz od hu** i nie chce mi sie tego juz brac.. mysle zeby pocwiczyc troche na sucho, polepszyc diete i wziasc sie za te suple.. z planem treningowym nie bedzie problemu bo jak juz mowilem 2 lata cwicze z przerwami to fakt ale juz to opanowalem i czytalem na ten temat tez duzo.. co do diety to napewno ni bede potrafil sie dopilnowac ze wszystkim ale na bank bedzie duzo lepiej;).. aha bialko to juz mam jak napisalem bo z czegos te miesnie sie musza zbudowac do niego L-glutamina czyli chyba zle nie bedzie... ?

((((((-------)))))) 1T
O/
||
// pudzian xD

michał28

Wysłana - 26 lutego 2008 16:08    Edytuj Cytuj
Musisz zadbać o dodatni bilans kalorii bez tego białko Ci nic nie da. Pzdr.

sagirop

Wysłana - 26 lutego 2008 16:12    Edytuj Cytuj
nie mam problemow z masa jesli o to chodzi waze91kg na 188cm wzrostu a bialko biore tylko dla uzupelnienia i ogolnie zeby po ciezkim treningu zmeczone miesnie nie mialy za malo tego bialka..

((((((-------)))))) 1T
O/
||
// pudzian xD

__Kryniu

Wysłana - 26 lutego 2008 17:39    Edytuj Cytuj
wez poczytaj o odzywianiu bo pojecia o tym nie masz, potem sie wez za suplementacje

kowalu80

Wysłana - 26 lutego 2008 19:13    Edytuj Cytuj
dokup sobie jeszcze stocka i bierz w dni treningowe

PePoNeNt

Wysłana - 26 lutego 2008 19:18    Edytuj Cytuj
ja bym obstawiał z tych ktore jadlem nitrobolon 2 i nitrobolon energizer, horse power

z tych ktore zamierzam zjesc olimp massacra, kaizen extreme stack, nano vapor, anabolic halo muscletech, storm @ shock therapy universal

Vitamin-Shop Słupsk C.H. Passo ul. Tuwima 3/5a
[http://www.sfd.pl/Vitamin%2DShop_S%C5%82upsk_C%2EH%2E_Passo_ul%2E_Tuwima_3-t465690.html]

Perfect Body Center PeP SPORT Słupsk C.H.Jantar ul. Szczecińska 58
[http://www.sfd.pl/PERFECT_BODY_CENTER_nowy_wymiar_sieci_handlowej-t468793-s36.html#post9]
Ekspert -

tomsZiom

Wysłana - 26 lutego 2008 23:40    Edytuj Cytuj
o kaizen extreme stack bardzo dobre opinie sa... sam nie probowalem

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

STAK KREATYNOWY- który jest najlepszy??

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.