MAM NA SPRZEDAZ BUTY NIKE-NAJNOWSZE SHOXYcena:470zl-CZARNE)ORAZ(NA ZAMOWIENIE SREBRNE)A TAKZE INNE MODELE BUTOW Z KOLEKCJI 2003 ADIDAS LUB NIKE. TYLKO PROSZE O NUMER BUTA I PATYCZEKA-AHA-TA WIADOMOSC SKIEROWANA JEST RACZEJ DO OSOB MIESZKAJACYCH W POZNANIU! POZDRAWIAM!
***SFD "JIU-JITSU" TEAM*** .."Y"STRINGI GÓRĄ!!!"Y".. POWIEDZCIE CHLOPCY CO WY W NAS WIDZICIE:"hej suczki...znamy wasze sztuczki.." ***LUBIE BULKA***
shoxy za 470 to raczej srednia okazja. Masz może coś takiego jak nike air storm pegasus?
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć" MAFIA SFD RULEZ
AGILITY HANDLER PRO
On też może być sportowcem. www.dssk.pl
1054408474000
xero
Wysłana - 31 maja 2003 22:59
masz adidasy stabile??
Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
"Trzeba się urodzić albo królem, albo głupcem..."
witam xero-STABILE sa,ale sam wiesz ile jest rodzajow-tzn-kolorow-a jakie ciebie interesuja?niebieskie,szare czy kolorowe(CZERWONE,ZOLTE,ZIELONE,SREBRNE,CZARNE) MUTRA-nie wiem czy sie orientujesz,ale to sa NAJNOWSZE shoxy,kosztuja ponad 800zl i u nas w poznaniu juz ich nie ma,a srebrnych wogole nie bylo-tak wiec-DLA POZNANIA TO JEST OKAZJA!
***SFD "JIU-JITSU" TEAM*** .."Y"STRINGI GÓRĄ!!!"Y".. POWIEDZCIE CHLOPCY CO WY W NAS WIDZICIE:"hej suczki...znamy wasze sztuczki.." ***LUBIE BULKA***
granatowe chyba lub czarne, jak masz foty kolorowych to zapodaj to ob***e a w jakiej cenie??
Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
"Trzeba się urodzić albo królem, albo głupcem..."
O widze ze nowe buciki sie pojawily. Musze pojechac na stadion i sprawdzic czy dobrze podrobione teraz sa czy taka sama bardaszka jak do niedawna to mialo miejsce.
BLo
hmmmm
BLo
hmmmm
1054421276000
GLODCIS
Wysłana - 01 czerwca 2003 11:28
CZERWONY HANDLARZ
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Quien no tiene cabeza debe tener pies
------------------------------ Szukasz taniej odżywki białkowej i nie tylko?'Ovopol'-pytaj o szczególy pod nr.GG 1135964
CZERWONY HANDLARZ
Bene mori praestat, quam turpiter vivere
Specjalista -
1054459723000
MłOdYY
Wysłana - 01 czerwca 2003 13:04
aga skad te buty?
ZeSraJ SiE,a NIe DaJ SiE!
ZeSraJ SiE,a NIe DaJ SiE!
1054465497000
aga_BJJ_PŃ
Wysłana - 01 czerwca 2003 18:54
witam Moge wam tylko powiedziec,ze nie sa to zadne podrobki,nie sa tez te buty sprowadzane od ruskow,ani tak podrabiane jak na stadionie w Warszawie. Skad one sa-to niestety nie moge mowic-takich informacji nie udzielam. Cena jest normalna-nie jest smiesznie niska ani wygorowana. Jesli ktos jest zainteresowany to niech da mi znac. To tyle. Aha xero-jak znajde czas to ci wkleje te STABILE