Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 9211 razy
słowa kluczowe: sport  choroby  serca 
Autor

SPORT A CHOROBY SERCA

SAMURAY-ka

Wysłana - 22 lipca 2005 00:40    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam 22 latka i jestem po ciezkiej operacji serca - w wieku 13 lat zrobiono mi baypasy, oprócz tego mam tez niedomykalnosc zastawek, ubytek miedzykomorowy, zwezone tetnice mozgowe i jedna nerke. Wysilek fizyczny jest w moim przypadku zabroniony a mimo to od 7 lat trenuje karate kyokushin 5 razy w tyg po 1.5 godz. Kilka razy po ostrym treningu wyladowalam w szpitalu ale nie poddaje sie, wiem ze moge w kazdej chwili umrzec ale to jest silniejsze ode mnie i nigdy nie przestane trenowac Ta sztuka i filozofia walki to moja droga zycia, w tej chwili doszlam do brazowego paska i bede walczyc dalej mimo choroby Piszcie jak macie podobne doswiadczenia albo co myslicie na ten temat

Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą !!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 lipca 2005 01:07 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

outsidee

Wysłana - 22 lipca 2005 01:07    Edytuj Cytuj
To w takim razie podziwiam Cie

kanarinho

Wysłana - 22 lipca 2005 01:14    Edytuj Cytuj
wow! podziwiam cię stary!! tak trzymaj!!! napewno zdobędziesz kiedys czarny!!!!

shelong

Wysłana - 22 lipca 2005 02:39    Edytuj Cytuj
albo w drodze na szczyt umrzesz na macie

SAMURAY-ka

Wysłana - 22 lipca 2005 11:01    Edytuj Cytuj
"do smierci chce nosic moje gi, nigdy nie przestane trenowac" - wole zyc w ten sposob i jak najlepiej wykorzystac ten czas ktory mi zostal niz lezec w domu, nic nie robic i uzalac sie nad soba - to jest najgorsze co mozna zrobic

SAMURAY-ka

Wysłana - 22 lipca 2005 17:59    Edytuj Cytuj
Wiem ze wielu ludzi ktorzy uslysza ze sa chorzy albo ze zostalo im malo czasu to zalamuja sie ale wtedy wlasnie powinny sie zawziac w sobie i wykorzystac ten czas jak najlepiej potrafia i przede wszystkim nie poddawac sie i walczyc z choroba i przeciwnosciami losu

Boofi

Wysłana - 23 lipca 2005 02:14    Edytuj Cytuj
no niewiem czy w takim stanie bys trening wytrzymała

Zmieniony przez - Boofi w dniu 2005-07-23 02:16:00

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

SAMURAY-ka

Wysłana - 23 lipca 2005 12:34    Edytuj Cytuj
Ale ja wlasnie wytrzymuje treningi, mam wrazenie ze serducho mi sie troche przez to wzmocnilo ale niestety pol roku temu lekarze powiedzieli ze prawdopodobnie jest ponowne zwezenie w aorcie tam gdzie mam baypas i zastanawiaja sie nad nastepna operacja tylko teraz mowia ze w Polsce raczej nikt sie tego nie podejmie bo mam za wiele anomalii naczyniowych i jest za duze ryzyko. Za pierwszym razem nikt nie chcial tego zrobic az w koncu prof.Religa dowiedzial sie o mnie i sam zaproponowal ze sie tym zajmie(mialam wtedy 13 lat) no a teraz nie wiem jak to bedzie...

shelong

Wysłana - 23 lipca 2005 14:03    Edytuj Cytuj
sa super specjalisci moze znow pomoga zycze wszytskeigo dobrego

SAMURAY-ka

Wysłana - 23 lipca 2005 15:41    Edytuj Cytuj
Dziekuje za slowa otuchy, musze myslec pozytywnie, wiem ze nie moge sie poddac i nie zrobie tego bo wiem ze dopoki walcze jestem zwyciezca

Boofi

Wysłana - 23 lipca 2005 16:29    Edytuj Cytuj
najważniejsze to nie przesadzać ze sportem - choć uważasz inaczej - odpowiednio stopniowany wysiłek to podstawa

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 19 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SPORT A CHOROBY SERCA

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.