Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 5552 razy
słowa kluczowe: sporttester 
Autor

SPORTTESTER

boguro

Wysłana - 03 lipca 2008 11:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam pytanko odnosnie tego urzadzenia bo chciałbym sobie nabyc pozadny tani sporttester z oczywiscie oprogramowaniem bym mogł wprowadzac sobie jednostki treningowe do komputera mogłby mi ktos cos polecic!! zamierzam podczas okresu przygotowawczego dosc profesjonalnie podejsc do treningów!! wiedze dotyczaca intensywnosci i jakosci treningu mam tylko jakiego typy pulsometr powinienem sobie sprawic!! prosze o pomoc!!

bogorogo

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 lipca 2008 11:10 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

boguro

Wysłana - 03 lipca 2008 11:10    Edytuj Cytuj
oczywiscie tani a dobry bo pulsometrów jest odgroma ale nie jestem gotów wydac na niego 600 zł szukam takiego za 300- na alegro so oczywiscie ale moze trefie na znawce ktory sie orientuje w tej dziedzinie!

bogorogo

Witek_koks

Wysłana - 03 lipca 2008 13:41    Edytuj Cytuj
Po co Ci pulsometer za 300zł...jak dla mnie to strata kasy... taki za 60-80zł w pełni starczy. Ja używam nawet tego najtańszego na allegro już nie pamietam ile kosztował jakieś 20-30zł no i działa bardzo dobrze.

Mógłbyś określić swoje cele?? przygotowujesz się do maratonu? czy chodzi tu poprostu o spalenie zbędnej tkanki tłuszczowej?

boguro

Wysłana - 03 lipca 2008 20:22    Edytuj Cytuj
Gram zawodowo w piłke reczna i akurat na fizjologii wysiłku fizycznego dowiedziałem sie paru waznych rzeczy na ten temat!! chodzi mi głownie o to by trening miał bardzo jakosciowy i specjalistyczny charakter!! np. trening szybkosci, wytrzymałosci, wytrzymałosci szybkosciowej tak aby zbednie nie zakwaszac organizmu

bogorogo

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.