Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 34068 razy
Ankieta
Yoyo w spamie kroluje i Pume tresuje %)
26,92% (14)
A kto tu zaglosuje, ten ma wp*****l %)
73,08% (38)
Autor

SPAMPOST DLA E7 I PRZYSZŁYCH ZAWODNICZEK. TYLKO DLA PAŃ VOL.4

os_girl

Wysłana - 03 lutego 2010 19:15    Edytuj Cytuj
ech szkoda! Chlip...

puma666

Wysłana - 03 lutego 2010 19:33    Edytuj Cytuj
Kasia zrezygnowala.

Ja jej sie wcale nie dziwie. Raz zlapala kontuzje jak kazda z was, dwa ze u niej zdobyc lekarza to cud nad wisla, a wlasciwie nad tamiza. Zdrowie, praca ktorej to lekkiej nie ma, suma innych czynnikow ktore sa jej prywatnymi sprawami i stalo sie.

Dziewczyna potrzebuje teraz podchodzic do treningow po swojemu, wystartowac od zera, dopasowac wszystko pod siebie. To jest bardzo powazna, sluszna i w pelni akceptowalna decyzja. Swiezy start - to dobry poczatek.

Ja tam Kasie bardzo lubie, nie ukrywam. Szkoda, no ale lepiej by wybierala pod siebie niz dusila sie w eksperymencie ktory w tej chwili jest ostatnia rzecza ktorej potrzebuje.

Ja tam zycze Kasi wszystkiego najlepszego. Jak bedzie potrzebowala pomocy to zawsze i wszedzie z checia pomoge, bo naprawde przesympatyczna osoba.

Przyznaje, na samym poczatku E7 lapalem przez nia cisnienie co piec minut, ale potem wszystko wyszlo na prosta. Czego by nie mowic - wobec mnie zawsze byla uczciwa i szczera.

Z tego co wiem, zalozy niedlugo swojego bloga i bedziecie mogly jej kibicowac. Jak kiedys zechce to bedzie mogla wrocic do eksperymentow z nami, dla niej miejsce zawsze sie znajdzie. I w "E" i w spamposcie nawet jak nie startuje

Ale fakt pozostaje faktem, bedzie jej brakowac ;)

Kasiu

EDIT: I to nie bylo po angielsku. Kulturalnie, przemyslana decyzja. Sygnalizowala od dawna, zmienialismy troche, dopasowywalismy, ale na chwile obecna intensywna forma eksperymentow nie jest dla niej. Zdecydowala sie wkoncu i jest miedzy nami ok. Porzadnie zalatwila sprawe.

Zmieniony przez - puma666 w dniu 2010-02-03 19:42:24

WIEDZMA JEST MOJA %)
Znizka 30% na sprzet Kelton:
[http://www.sfd.pl/Pozegnalna_Znizka_30%25_na_sprzet_Kelton_od_Pumy.-t624346.html]
Ekspert -

kathy78

Wysłana - 03 lutego 2010 21:04    Edytuj Cytuj
witam kochani !!!
A nadrobilam czytanie..mowiac szczerze,nawet nie wiedzialam ,ze nowy spampost sie wykreowal.
Ze mna bylo dokladnie tak, jak Puma napisal.Nastapila reakcja lancuchowa roznych wydarzen mniej i bardziej istotnych ..co zaowocowalo obecnym stanem..Chcielismy cos pozmieniac,dopasowac,probowalismy..ale naprawde nie bylo dalszego sensu,a nie moglabym przeciez was i siebie oszukiwac,ze cos robie (jak nie robilam)lub ,ze np.trzymam ustalona diete,jak nie trzymalam..Za duzy mam szacunek do was wszystkich!

W pracy zdecydowanie na plus ,na treningi dalej biegam,ale jest to bardziej samowolka niz ustalony program.
Dzieki tym wszystkim tygodniom z e7 ,wpadam na silke i wiem co robic Moze juz niedlugo znowu zaczne dziennik,o czym powyzej coach wspomnial, i chce ,byscie wiedzialy,ze zawsze bede czekac na wasze wpiski..opinie i wsparcie...
Taki team jak e7 nie jest czyms,co spotyka sie czesto..
Niewiem czy dalej chcecie,ale ja jak najbardziej jestem za tym,bysmy kiedys zorganizowaly jakies spotkanko ?

a ,i zapomnialam jeszce o jednym..
JESTEM WASZYM NAJWIERNIEJSZYM KIBICEM!!!!

Zmieniony przez - kathy78 w dniu 2010-02-03 21:07:34

os_girl

Wysłana - 03 lutego 2010 21:11    Edytuj Cytuj
Kasia Misiek! fajnie, że z nami byłaś i jesteś. Będziemy się wspierać w i poza "E". Czekam na reaktywacje bloga!
Spotka nie to bardzo ciekawy pomysł, ale czy realny? Może sfd nam ufunduje sesję foto na jakiejś gorącej plaży?

ziemon

Wysłana - 03 lutego 2010 21:23    Edytuj Cytuj
Kasia

Puma - dzięki za te uwagi o PM wzięłam do siebie, w jakimś tam promilu nawet są w realizacji, ale pozostaje kwestia dojścia do klienta...

“Fighting is essentially a masculine idea; a woman's weapon is her tongue.”

puma666

Wysłana - 03 lutego 2010 21:24    Edytuj Cytuj

Gorąca plaza ? Phiii...

WIEDZMA JEST MOJA %)
[http://www.sfd.pl/Pozegnalna_Znizka_30%25_na_sprzet_Kelton_od_Pumy.-t624346.html]
Ekspert -

puma666

Wysłana - 03 lutego 2010 21:31    Edytuj Cytuj
Ziemon - nie szukaj sama klientow na poczatku. Zacznij to robic od srodka jakiejs wiekszej korporacji. Im wieksza tym lepiej.
Zatrudnij sie na kontrakt, umowe o prace czy cokolwiek. Zrob jeden pelny cykl jako "wierny pracownik". Pelne sadomaso - pelna aktywnosc i poswiecenie dla projektu.

Przy nastepnym projekcie zatrudnij sie juz jako firma. Dobierz sobie 1-2 osoby na poczatek, ktore beda robily z toba, ale juz oficialnie "pod toba" jako firma.

Zrob tak 2-3 projekty, niby pod opieka korporacji, ale juz pod swoje dyktando. Nie uciekaj od nich za wczesnie. Przyjdzie pora - zlapiesz okazje z innych firm. Dobra serializacja i bedziesz trzepala faze za faza z odpowiednim krokiem opoznienia i praca bedzie w sposob ciagly. A jak to zacznie oddychac, to sie zastanwoisz czy uciekasz od podstawowej korporacji, czy wspolpracujesz z nimi dalej.

Szukanie klienta na "pale" bywa bardzo klopotliwe. Relacje raz wypracowana trzeba pielegnowac, to z jednej strony nie zostaniesz na lodzie i masz jakas forme gwarancji.

WIEDZMA JEST MOJA %)
Ekspert -

kathy78

Wysłana - 03 lutego 2010 21:34    Edytuj Cytuj
to by bylo dopieeero ! plaaza,dzika plaazaaa...
Drink z parasolka..luuzik i sloneczkooo
Jestem jak najbardziej - za

os_girl

Wysłana - 03 lutego 2010 21:41    Edytuj Cytuj
jak nie plaża to zostaje jeszcze Ostrów Mazowiecka pod koniec marca

puma666

Wysłana - 03 lutego 2010 21:51    Edytuj Cytuj
Baltyk tez fajny

Ale to byloby juz calkowite pogwalcenie etyki ;)
Wystarczy ze spamujemy razem i tak juz mi na glowe weszlyscie

Zmieniony przez - puma666 w dniu 2010-02-03 21:57:38

WIEDZMA JEST MOJA %)
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SPAMPOST DLA E7 I PRZYSZŁYCH ZAWODNICZEK. TYLKO DLA PAŃ VOL.4

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.