Postanowiłem zrobić ten temat w zasadzie z 2 konkretnych powodów:
1. Widzę, że co drugi temat ostatnio dotyczy spalaczy, etc.
2. Strasznie mi się dziś rano nudziło - to postanowiłem się czymś zająć

Nie będę się tu super rozpisywał ponieważ każdy biorący się za "spalanie"
musi wiedzieć iż najważniejsza jest DIETA (tu odsyłam ->
http://www.sfd.pl/temat127853/ proszę szukać). Drugim ważnym i bardzo przydatnym czynnikiem są aeroby i odpowiedni trening. W temacie tym chcę przedstawić i opisać najpopularniejsze spalacze-stacki
(bez l-karnityny, itp.) proponowane przez znawców na sfd

Sam w temacie zagłębiony jest średnio, dlatego też postanowiłem w ten sposób rozszerzyć swoją wiedzę

a i taki temacik na pewno sie komuś przyda w łatwiejszym wyborze interesującego go spalacza.
No i zeby nie było później pytań --> clenbuterol, efedryna, ECA, Sally, T3 --> o tego typu pomocy pisać nie mogę, zapraszam tutaj -->
http://www.sfd.pl/forum_14/ Miałem bez fotek robić, ale sądzę że po jednej nie zaszkodzi

Kolejność przypadkowa....więc nie sugerujcie się, że to co u góry to lepsze

Aha i jeszcze jedno, dawki które podałem są to te zalecane przez producenta - zawsze można wziąć mniej lub więcej (w zależności od wielu różnych czynników...to już każdy sobie moze ustalić

) Odnośnie cen mogą być rozbieżności , nie wszystko byłem w stanie dokładnie sprawdzić.
1. Meta Burn EFSkład EF (120 kapsułek) - Dawka 4 kapsułki Cena: ok.75.00zł
Fosfor - 40mg (4% RDA - dziennego zapotrzebowania)
Potas - 101mg (2% RDA)
Iodine (USP) - 750mcg (500% RDA)
Chrom - 300mcg (250% RDA)
Garcinia Cambogia (50% HCA) - 2000mg
Citrus Aurantium (6% synephrine) - 350mg
Green Tea (40% caffeine) - 225mg
Phosphate - 124mg
White Willow Bark (1% salicylates) - 60mg
Coleus Forskohlii (10% Forskolin) - 50mg
Alpha-Lipoic Acid - 25mg
Naringin - 20mg
Cayenne Pepper (40M HU) - 20mg
Sposób użycia: 2 kapsy ok.30min przed śniadaniem, 2 przed obiadem.
Jest to spalacz wolny od efedryny, który zawiera w składzie bezpieczną mieszankę substancji ziołowego pochodzenia. Ogólnie opinie osób, które czytałem uważają ten spalacza za lightowy
HCA to kwas hydrokcytrynowy pochodzący z roślin Garcinia Cambogia, zapobiega on przemianie nadmiaru węglowodanów w tłuszcze. Synephrine pochodzi z gorzkiej pomarańczy - pobudza organizm do termogenezy. Pozatym Meta Burn EF posiada w składzie czynniki , ktore naturalnie zwiększają temp. ciała (tj.wyciąg z wierzby białej - white willow bark oraz pieprz cayenne). Dodatkowo mamy tyrozynę, extrakt z zielonej herbaty oraz pokrzywki forskoli. Plus oczywiscie składniki mineralne - K, I, Cr, P.
Ogólnie spalacz ten często proponowany jest kobietom, ponieważ ma delikatny skład

Kurde to potrwa trochę dłużej niz 5min , WYTRZYMAJCIE :-/ i nic nie piszcie !! coś mi się powaliło i muszę po wklejeniu jeszcze raz zmieniac akapity

Zmieniony przez - banan14_88 w dniu 2005-05-13 14:39:59
Zmieniony przez - banan14_88 w dniu 2005-05-13 14:40:18