Osobiscie niewzialbym do geby zadnego produktu tej firmy...
1215374636000
Taymer
Wysłana - 15 lipca 2008 11:55
Pro Mass SNI ... ostatnimi czasy jest jednym z najlepszych generów ... SUPER SIĘ WCHŁANIA , waga idzie nadspodziewanie dobrze , smak wyśmienity ... miesza sie super , nie zostaja grudki ... jednym słowem super ... sprawdza się zwłaszcza u tych co mają małą wagę i są szczupli po 4 - 5 baniakach 3650g wagapójdzie 10-13 kg ; sprawdzone na ludziach od 17lat-ka do 45lat-tka ... wszyscy zadowoleni ...
... autorów sądzą ich dzieła, nie autorzy autorów ...
1216115713000
_Knife_
Wysłana - 15 lipca 2008 12:09
Taymer - chyba kpisz
Jaka może być opinia o gainerze?
Nie warto, dopracuj dietę - wyjdzie 7X taniej i zdrowiej.
taaaaaa masz racje Knife ... żartowałeeeeeem przecie... sorry wielkie ... poprostu ktoś ze SNI dał mi trochę kaski , żebym promował to świństwo ... według mnie to kicha bo za to trza płacić , a za ryż i piersi z kurczaka nie ... dają za darmo pod marketem, zawsze w piątki o 15h00, taka akcja dla biednych... albo od razu myknąć omnadren albo matanabol i masa pójdzie sama ... rozumiem Cię ... jeszcze raz sorry , że żartwałem ... wiesz akurat kontener przyszedł do Tadzia z FitnessAuthority i jako balast służyły genery SNI i dlatego trza je wyprzedać ... ...
1216117894000
_Knife_
Wysłana - 15 lipca 2008 12:34
Waga pójdzie X kg to i sam o tym wiesz. Zależy kto, co, jak ćwiczy, co je.
Nie można stwierdzić, że ktoś zje X kg - to zyska tyle a tyle masy.
Nie ma reguły.
Jedzenie wyjdzie 7X taniej niż gainer i chyba o tym wiesz.
KOlega dostał pare groszy i poleca te produkty,ale czy sa żeczywiście skuteczne i dobrej jakości. Piszmy prawde bo i tak jest troche bałaganu na forum
Znawca -
1216118873000
Taymer
Wysłana - 15 lipca 2008 15:29
... Danieloo ... powiem Ci tak ... kupiłem kilkadzieścia baniaków Pro Mass SNI, bo trafiła się okazja za cenę jednego - 2 sztuki w fitnessauthority.pl ale bez etykiet, kupiłem dlatego bo wcześniej zapromowal mi je Cyberbaker, właściciel ******** i imperium sportu ... i rzeczywiście ludzie w przedziale wiekowym najmłodszy 17lat , najstarszy 45lat zaczęli to brać... są zachwyceni; więcej energii, więcej siły, niektórzy powiedzą, ze to placebo ... ale powiem Ci, że sam kończe już drugi baniak (truskawki smak) i przyznam, że już od bardzo - bardzo dawna nie byłem tak zadowolony ... to tyle ... a pieniedzy żadnych firma nie płaci bo mijałoby się to z celem, produkując kiszkowate suple i jeszcze za to płacąć dla ludzików, bez sensu ... logiczne chyba ... i jeszcze jedno zauważ , że SNI jest firmą amerykańską i mało który sklep ma jej produkty w PL ... oczywiście dodam, ze razem z Pro Mass bierzesz białko i jakies prochormony, masa idzie tak, że często i koksów nie trzeba - oczywiście do pewnego etapu ... kumasz troche temat ? ... pozdrówka
1216128583000
Danieloo
Wysłana - 15 lipca 2008 15:46
Ok ale wcześniej napisałeś ze to szit i dostałś kase za promowanie tego, Ale jak kupiłeś po promoci i uważasz że jest ok. POzdrówka
Znawca -
1216129596000
_Knife_
Wysłana - 15 lipca 2008 15:59
"razem z Pro Mass bierzesz białko i jakies prochormony, masa idzie tak, że często i koksów nie trzeba"
Wyjdź.
PROHORMONY = syf co może trwale uszkodzić nasz organizm - układ hormonalny i narządy wewnętrzne.
A co do tego, że idzie masa - to wystarczy dieta, trening, jakieś białko, kreatyna ewentualnie.
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2008-07-15 16:01:15