Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

SNI PRO MASS 3650g - opinie

deskorolka

Wysłana - 06 lipca 2008 21:56    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

SNI PRO MASS 3650g , co myslicie otej masowce ? moge tanio (pozniezej 100zł) potrzebna szybka odpowiedz

Pare tabletek Metki dla poprawy sylwetki

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lipca 2008 22:03 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Touche

Wysłana - 06 lipca 2008 22:03    Edytuj Cytuj
Osobiscie niewzialbym do geby zadnego produktu tej firmy...

Taymer

Wysłana - 15 lipca 2008 11:55    Edytuj Cytuj
Pro Mass SNI ... ostatnimi czasy jest jednym z najlepszych generów ... SUPER SIĘ WCHŁANIA , waga idzie nadspodziewanie dobrze , smak wyśmienity ... miesza sie super , nie zostaja grudki ... jednym słowem super ... sprawdza się zwłaszcza u tych co mają małą wagę i są szczupli po 4 - 5 baniakach 3650g wagapójdzie 10-13 kg ; sprawdzone na ludziach od 17lat-ka do 45lat-tka ... wszyscy zadowoleni ...

... autorów sądzą ich dzieła, nie autorzy autorów ...

_Knife_

Wysłana - 15 lipca 2008 12:09    Edytuj Cytuj
Taymer - chyba kpisz

Jaka może być opinia o gainerze?

Nie warto, dopracuj dietę - wyjdzie 7X taniej i zdrowiej.
Ekspert -

Taymer

Wysłana - 15 lipca 2008 12:31    Edytuj Cytuj
taaaaaa masz racje Knife ... żartowałeeeeeem przecie... sorry wielkie ... poprostu ktoś ze SNI dał mi trochę kaski , żebym promował to świństwo ... według mnie to kicha bo za to trza płacić , a za ryż i piersi z kurczaka nie ... dają za darmo pod marketem, zawsze w piątki o 15h00, taka akcja dla biednych... albo od razu myknąć omnadren albo matanabol i masa pójdzie sama ... rozumiem Cię ... jeszcze raz sorry , że żartwałem
... wiesz akurat kontener przyszedł do Tadzia z FitnessAuthority i jako balast służyły genery SNI i dlatego trza je wyprzedać ... ...

_Knife_

Wysłana - 15 lipca 2008 12:34    Edytuj Cytuj
Waga pójdzie X kg to i sam o tym wiesz. Zależy kto, co, jak ćwiczy, co je.

Nie można stwierdzić, że ktoś zje X kg - to zyska tyle a tyle masy.

Nie ma reguły.

Jedzenie wyjdzie 7X taniej niż gainer i chyba o tym wiesz.
Ekspert -

Danieloo

Wysłana - 15 lipca 2008 12:47    Edytuj Cytuj
KOlega dostał pare groszy i poleca te produkty,ale czy sa żeczywiście skuteczne i dobrej jakości. Piszmy prawde bo i tak jest troche bałaganu na forum
Znawca -

Taymer

Wysłana - 15 lipca 2008 15:29    Edytuj Cytuj
... Danieloo ... powiem Ci tak ... kupiłem kilkadzieścia baniaków Pro Mass SNI, bo trafiła się okazja za cenę jednego - 2 sztuki w fitnessauthority.pl ale bez etykiet, kupiłem dlatego bo wcześniej zapromowal mi je Cyberbaker, właściciel ******** i imperium sportu ... i rzeczywiście ludzie w przedziale wiekowym najmłodszy 17lat , najstarszy 45lat zaczęli to brać... są zachwyceni; więcej energii, więcej siły, niektórzy powiedzą, ze to placebo ... ale powiem Ci, że sam kończe już drugi baniak (truskawki smak) i przyznam, że już od bardzo - bardzo dawna nie byłem tak zadowolony ... to tyle ... a pieniedzy żadnych firma nie płaci bo mijałoby się to z celem, produkując kiszkowate suple i jeszcze za to płacąć dla ludzików, bez sensu ... logiczne chyba ... i jeszcze jedno zauważ , że SNI jest firmą amerykańską i mało który sklep ma jej produkty w PL ... oczywiście dodam, ze razem z Pro Mass bierzesz białko i jakies prochormony, masa idzie tak, że często i koksów nie trzeba - oczywiście do pewnego etapu ... kumasz troche temat ? ... pozdrówka

Danieloo

Wysłana - 15 lipca 2008 15:46    Edytuj Cytuj
Ok ale wcześniej napisałeś ze to szit i dostałś kase za promowanie tego, Ale jak kupiłeś po promoci i uważasz że jest ok. POzdrówka
Znawca -

_Knife_

Wysłana - 15 lipca 2008 15:59    Edytuj Cytuj
"razem z Pro Mass bierzesz białko i jakies prochormony, masa idzie tak, że często i koksów nie trzeba"

Wyjdź.

PROHORMONY = syf co może trwale uszkodzić nasz organizm - układ hormonalny i narządy wewnętrzne.

A co do tego, że idzie masa - to wystarczy dieta, trening, jakieś białko, kreatyna ewentualnie.

Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2008-07-15 16:01:15
Ekspert -

emenems

Wysłana - 15 lipca 2008 17:24    Edytuj Cytuj
Taymer - że nie wyłapałeś jeszcze bana , to się dziwię

kituśka love
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SNI PRO MASS 3650g - opinie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.