Temat został odczytany 4712 razy
słowa kluczowe: smaki 
Autor

SMAKI

SONBATY ATLETA.PL

Wysłana - 03 kwietnia 2003 22:16    Edytuj Cytuj
Mała prośba do klientów. Jeśli zamawiacie odżywkę w której jest wybór smaków i macie jakieś preferencje to piszcie przy zamówieniu czy ten smak który wybieracie to jedyny który Was interesuje czy ewentualnie wchodzi w grę jakiś inny i czy jeśli nie ma np. dwóch konkretnych smaków to czy wysłać jakikolwiek jaki jest czy anulować zamówienie.
Często bywa że chociaż dana firma ma gamę np. 4 czy 5 smaków to faktycznie produkuje przez jakiś czas 1 czy 2 smaki i tylko takie dostaję z hurtowni.
Jeśli ktoś zamawia np. czekoladę a ja jej nie mam wtedy cała procedura przedłuża się, ja piszę maila że nie mam, ktoś mi odpisuje że może być inny i w rezultacie bywa że paczka wychodzi 2 dni później. Jeśli ktoś podaje telefon to pół biedy bo zadzwonię czy puszczę sms, ale jeśli nie to może to potrwać bo ja z kolei też nie chcę komuś wysyłać bez uzgodnienia smaku którego nie zamawiał. W każdym razie weźcie to pod uwagę.

SONBATY http://www.atleta.pl
Czlonek mafia.suple.hardcor.pl

sonbaty [http://www.atleta.pl]

członek mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -

Kondziu

Wysłana - 09 kwietnia 2003 12:31    Edytuj Cytuj
To jest właśnie zmora tego interesu.
Każdy powinien pamiętać, aby mieć przygotowaną w razie czego jakąś alternatywę!

"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" doradca w suplementacji
Członek mafia.suple.hardcor.pl

"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" @ doradca w suplementacji @
Członek mafia.suple.hardcor.pl

SONBATY ATLETA.PL

Wysłana - 09 kwietnia 2003 12:52    Edytuj Cytuj
A najlepiej Alternatywy 4
A tak powaznie to ważna sprawa, w realu tego problemu nie ma bo klient od razu wie jakie są smaki i od razu decyduje, natomiast przy wysyłce rodzą się problemy.
To samo jest jeśli akurat czegoś nie ma na stanie, np. kilent zamawia 8 produktów a akurat 1 brakuje

SONBATY http://www.atleta.pl
Czlonek mafia.suple.hardcor.pl

sonbaty [http://www.atleta.pl]

członek mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -

kult

Wysłana - 07 listopada 2003 18:33    Edytuj Cytuj
dlatego jak ja zamawiam u SOnego to jak sa np smaki banan wanilia czekolada to pisze w taki sposób 1. wanilia 2. czekolada 3 banan ...nie ma 1 do dwa nie ma dwójki to 3 proste:)

LEGIO PATRIA NOSTRA

do roboty poganie...

zion

Wysłana - 08 listopada 2003 08:36    Edytuj  Cytuj
Myślę, że jakby każdy klient zamawiał w taki sposób jak Kult, to życie Sona stałoby się łatwiejsze

Doradca w dziale Suplementacja

Rodzina mafia.suple.hardcor.pl

"Do not look upon this world with fear and loathing. Bravely face whatever the gods offer"

CHESTERMAN

Wysłana - 29 grudnia 2006 03:12    Edytuj Cytuj
Witam !!!
Ale zauważyłem że w gainerze 10 kg jest więcej smaków.
Ciekawi mnie tylko jak wtedy sobie radzicie ?
Takie pytanie z ciekawości, bo np ktoś chce koniecznie czekolade i kokos. A jak nie ma takiego opakowani... ?

Pozdrawiam i licze na odpowiedź

CHESTERMAN

Skunksiarz

Wysłana - 29 grudnia 2006 13:12    Edytuj Cytuj
Już było pisane nie raz.
Jak zamawiasz to upewniasz się jakie aktualnie są smaki w wiaderku. Nie można zrobic np. 2 worki kokosu i 2 czeko. Zawsze każdy smak jest inny, po prostu nie można sobie wybierać smaków samemu. Ale masz możliwość np. kupić 10 kg w jednym smaku

Pamiętaj że: K.J.J.N.N.Ś

jam1

Wysłana - 30 grudnia 2006 17:14    Edytuj Cytuj
spoko

tyson90210

Wysłana - 03 maja 2008 19:39    Edytuj Cytuj
ahaaa!

Shimpo

Wysłana - 28 sierpnia 2008 19:03    Edytuj Cytuj
najgorszy smak jaki znam to truskawka ;O wziełem raz i drugi raz takiego błędu nie popełnie masakra nie próbowałem jeszcze kokosu i banana bo przeważnie biorę wanilie lub karmel ;] aa :d co do firmy to mass xxl ^^ te truskawkowe to muscle cos tam

wesolek90

Wysłana - 15 października 2011 18:06    Edytuj Cytuj
kolega ma racje

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.