Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

SKD - przepisy lub cos w tym rodzaju

NetGh0st

Wysłana - 10 lutego 2005 20:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

wiem ze juz marudze i marudze o tym SKD ale co chwila mi sie nasuwaja jakies nowe pytania.
1. Widzialem w tych dietach jak ludzie ukladali ze maja np sama oliwe z oliwek, no i tez wrzucilem to do swojej diety, ale tak mnie zastanawia czy ta oliwe z oliwek to sie pije poprostu 2 lyzki czy sie ja do czegos dodaje ? I zastanawia mnie tez czy jak mamy w danym posilku np jajko i oliwe z oliwek to mozna z tego zrobic np: jajecznice czy raczej produkty smazone sa niewskazane ?
2. Czy jesli chodzi o sery twarogowe, to mozna jesc tylko chude czy poltluste i tluste tez wchodza w gre ?

Cudów nie ma !!! Liczy sie nasza konsekwencja, wytrwalość i wiara w sukces.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 lutego 2005 21:29 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

buby77

Wysłana - 10 lutego 2005 21:29    Edytuj Cytuj
netghost oliwe z oliwek jak najbrdziej moesz pić samą (po pewnym czasie nawet smakuj )

smażyć na oliwie niewolno jak juz o na smalcu, ale pamiętaj ze smażenie niejest najlepsze lepiej na twardo jaja i popic oliwą

a jeśli chodzi o sey to najlepiej chude ale półtłuste niepowinny ci zaszkodzić
Specjalista -

zakrześ

Wysłana - 11 lutego 2005 06:49    Edytuj Cytuj
oliwe jesz jak uważasz albo z łyżki albo do sałatki
a ser najlepiej chudy

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

drtroll

Wysłana - 11 lutego 2005 08:44    Edytuj Cytuj
netgh0st najlepiej chude sery.
jak twoim celem jest redukcja, to zjadajac ser poltlusty lub tlusty dostarczasz tluszczy nasyconych organizmowi, a wiadomo ze ich to masz juz pelno w postaci trojglicerydow w orgznizmie.
ketony-ketoza powstaje z tluszczy
wiec im mniej dostarcztysz nasyconych, tym ladniej bedziesz sie redukowal bo tym chetniej beda cie twoje tluszcze zamienialy w ketonki, a nie te dostarczone z pozywieniem
oliwa oczywiscie ok, omega-3 pomaga w redukcji

kup chudy, dolej oliwy - i masz juz poltlusty albo tlusty

Zmieniony przez - drtroll w dniu 2005-02-11 08:45:49

tekst roku by Qazar: "Huje sie nie ucza. Matoły j**ane"

moje CKD -> [http://www.sfd.pl/temat172029/] moje foty (przed i po redukcji) -> [http://www.sfd.pl/temat193733/]
Znawca -

NetGh0st

Wysłana - 12 lutego 2005 04:12    Edytuj Cytuj
a moze zna ktos jakies ciekawe przepisy na potrawy na SKD ?

Marko112

Wysłana - 12 lutego 2005 04:59    Edytuj Cytuj
słuchaj nie musisz pić oliwy z oliwek mozna w to miejsce zastosować olej lnniany jest bardziej przyjażny smakowo ,bo jak sie domyślam to masz podobny problem z oliwą jak ja

Nie spodziewajcie się niczego po człowieku, który pracuje wyłącznie dla potrzeb własnego życia, a nie dla swego trwania w wieczności.

NetGh0st

Wysłana - 12 lutego 2005 16:08    Edytuj Cytuj
Marko jeszcze nie wiem jak to jest z oliwa, bo startuje dopiero od poniedzialku ) ale mysle ze moze nie bedzie tak zle ... A jeszcze takie pytanko, skad mam wiedziec ktore tluszcze sa nasycone a ktore nie ??? bo tak sie domyslam ze nienasycone to glownie roslinne a nasycone to zwierzece, chociaz wydaje mi sie ze zbyt sobie uproscilem ten podzial :P :) jak by mi ktos mogl wytlumaczyc to bylbym wdzieczny :)

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 12 lutego 2005 16:22    Edytuj Cytuj
Przepisy nisko ww masz w Alternatywnej Drodze
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SKD - przepisy lub cos w tym rodzaju

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.