Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 1954 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
SEROXAT??????? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: seroxat
Autor "SEROXAT???????"   

Karson
 Wysłana - 26 lipiec 2005 15:12        | zgłoś naruszenie regulaminu

czy ktos bral kiedys lek o nazwie seroxat to jest lek z tej samej grupy co prozac, jak tak to jak sie po nim czul bo ja biore 1 tydzien i czuje sie fatalnie

przyznaj SOG'a

themgoroth
 Wysłana - 26 lipiec 2005 19:10       [zgłoszenie]

Kiedys to chyba bralem. Antydepresanty generalnie moga powodowac (szczegolnie w pierwszych tygodniach) objawy uboczne takie jak sennosc, mdlosci, a nawet przejsciowe wzmocnienie objawow choroby (nie jestem pewny, ale chyba wlasnie Seroxat tak dziala). Na twoim miejscu skontaktowalbym sie z lekarzem. W kazdym razie ja biorac kolejne leki (ile to ich juz bylo :D) cieszylem sie ze takie objawy uboczne wystepuja. Wtedy przynajmniej wiedzialem, ze dany lek dziala.

pozdrawiam

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SEROXAT???????

<< Potrzebna rada!!! / Stluczony Łokiec i Nagdarstek .. >>

Warto przeczytać: odwadniające | ALRI Venom | DIBENCOZIDE MAGNUM MEGABOLA | Otwocku | modlitewnik wodyna jarot | all american efx, kre alkalyn efx | koksiak | thermal plus | rzeŹba 2007 | zastrzyki bola? | czy boli zastrzyk w ramie | smażenie | najsłMabsza kreatyna | słaba kreatyna | co to jest poziom bf | rzeŹba 2007 trening | kto to jest magnat | Kratyna wszystko | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL