SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_
Winiarz
Wysłana - 02 stycznia 2009 16:26
huh Dzieki zastanawiam sie czy walnac cos taniego creapure czy zaczekac zeby cos kasa sypneli z 2-3 tyg i wtedy universala albo ultimate kupic z 500g creapure :P jak radzisz? a w sumie kaizen chyba kupie na dniach albo universala nie wazne dobra. tak czy siak jeden z najlepszych artów
Zmieniony przez - Winiarz w dniu 2009-01-02 16:45:30
Zmieniony przez - Winiarz w dniu 2009-01-02 20:10:13
DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIEZCĄ SIŁA I HONOR WHITE POWER krwawy mściciel z hollywodzkich filmów
1230910004000
_Knife_
Wysłana - 02 stycznia 2009 20:39
Megabola kupisz mono za mniej niż 50 zł to też zadziała. Creapure dla tych co lubią najczystsze i najlepsze surowce...
dzieki . kazdy woli to co lepsze puki co testowalem tylko no- xplode deca stack i winstrol i od paru miechow ciagle jakas mieszanka bialek
a mam do Ciebie jeszcze jedno pytanko odnosnie stackow przedtreningowych czy po no xplodzie? deca stack? lub animal pump ? co powinienem czuc? przy pompie na treningu powinna byc wieksza nic normalnie? bo w sumie kumple czuja pompe dobra (na klacie lapach) nawet po nitro . a ja po w/w stackach nie czuje zadej pompy na niczym jak bica robie czy trica to nawet bez supli tak samo czuje ze dobrze zrobilem ;/
Zmieniony przez - Winiarz w dniu 2009-01-03 18:13:10
DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIEZCĄ SIŁA I HONOR WHITE POWER krwawy mściciel z hollywodzkich filmów
1230925450000
_Knife_
Wysłana - 04 stycznia 2009 11:40
a mam do Ciebie jeszcze jedno pytanko odnosnie stackow przedtreningowych czy po no xplodzie? deca stack? lub animal pump ? co powinienem czuc? przy pompie na treningu powinna byc wieksza nic normalnie? bo w sumie kumple czuja pompe dobra (na klacie lapach) nawet po nitro . a ja po w/w stackach nie czuje zadej pompy na niczym jak bica robie czy trica to nawet bez supli tak samo czuje ze dobrze zrobilem ;/
Pompa rzecz względna... Jeden czuje mocno, inny minimalnie.
Jestem zdania, że pompę zawsze można uzyskać dobrym treningiem np. długie serie, super serie itd. Nie potrzeba jakichś środków...
A i wcale nie jest powiedziane, że akurat musisz kupować NO-BOOSTERY... Jeśli nie potrzebujesz takich efektów to kup zwyczajne mono... A na pobudzenie kofeinę czy podobne związki. Wyjdzie taniej, a równie skutecznie.
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2009-01-04 11:43:09
dobra dzieki wielkie, no jak sie robi dobry trening to mozna ladnie spompowac. faftaq wczoraj wieczorem poswiecil mi pare minut na gg i powiedzial podobonie. a odosnie kofeiny to moge wypic 1 l tigera i pare minut pozniej zasnać . Ide za wasza rada i kupuje creapure to napewno albo storma zobaczymy jak z kasa wyjde, bardzo mi ulatwiliscie zycie jeden problem mniej dziekuje
Zmieniony przez - Winiarz w dniu 2009-01-04 12:35:32
1231068838000
Martainn
Wysłana - 04 stycznia 2009 12:37
Jestem zdania, że pompę zawsze można uzyskać dobrym treningiem np. długie serie, super serie itd. Nie potrzeba jakichś środków... Szczera prawa. Wydaje mi się, że nawet przy braniu pomperów i tak one odgrywają mniejszą rolę, niż dobry trening. Ludzie biorąc pomper idą na trening z nastawieniem, że im łapska rozsadzi i robią w piczkę dobry i porządny trening to i jest pompa. Zrozumiałem to, kiedy poszedłem kiedyś bez żadnych pomperów na trening i zrobiłem taki trening bicepsów, że rękami nie mogłem ruszać Były tak spompowane, że to nawet przeszkadzało w poprawnych wykonaniu kolejnych ćwiczeń.
Zmieniony przez - Martainn w dniu 2009-01-04 12:38:34
Specjalista -
1231069061000
_Knife_
Wysłana - 04 stycznia 2009 12:39
Winiarz - STORM jest oparty m.in. o monohydrat...
Ogólnie to brałem różne stacki od prostych w rodzaju (CP), przez XPANDA, CREAVOL, XTREME STACKA i wiesz co ... Biorę mono megabola - działa wyśmienicie
Z marketingowych teorii i bajdurzenia na forach dyskusyjnych wynika, że "monohydrat już na mnie nie zadziała". Tu widać jak teoria rozmija się z praktyką
Mam dwóch znajomych: obaj blisko ~ 100 kg wagi... Jeden ze zdziwieniem stwierdził, że mono świetnie na niego działa... (a ten koleś brał już m.in. PH). Drugi niedawno kupił no-shotguna i ... mono kaizena
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2009-01-04 12:43:29
no :p szczerze mowiac to ja tylko stacki przedtreningowe testowalem ale i tak rosne. ludzie dym robia nawet ci sprzedawcy w sklepach z suplami mowia pamietam jak rok temu bylem tylko pogadac to mowi mam mocniejsza kreatynke itp. byle tylko wiecej zaplacic. odnosnie storma to wiem :D a megabol? jakos tak nie slyszalem pochlebnych opini oprocz twojej odnosnie tej firmy. Crea Cola ? czy creatine total?
Zmieniony przez - Winiarz w dniu 2009-01-04 12:52:23
1231069848000
_Knife_
Wysłana - 04 stycznia 2009 12:53
Heh, megabol ostatnio się poprawił - 2 świetne białka (optimum, isoplex)... A monohydrat zawsze mieli dobry...
Część ich oferty to żenada... ale cóż - tak celują z grupą docelową produktów.
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2009-01-04 12:55:17