Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
chlopaki, bez spamu bym prosił . potrzebuje jakiegos porządnego info na temat...
1148137334000
qoop
Wysłana - 20 maja 2006 20:31
mysle ze recepta musi byc, pare lat temu bylem na wegrzech i rozmawialem z dilem pokazywal mi swoj cennik, bylo nawet troche drozej jak w Polsce, wniosek nasowa sie sam jak byl dil to reczej w aptece bez recepty nie kupisz
1148149887000
Bluntek
Wysłana - 20 maja 2006 21:26
pewnie nic sie nie zmieniło od tamtego czasu... więc lipa...
1148153185000
Szejker1
Wysłana - 22 maja 2006 13:39
Ja bym proponowal isc do jakiejs postkomunistycznej apteki, powiedziec ocb zaproponowac dobra sume i moze cos sie da zalatwic... Wkoncu to nie Polska...
Moze cos faktycznie jest bez recepty, ale tego tu sie nie dowiesz. Jesli ktos to wie to pewnie diluje i konkurencji sobie nie bedzie robil. Idz zapytaj do apteki, moze nie w pierwszej, ale pewnie ci odpowiedza.
dzięki za info szejku więc jak tam będe to sie popytam w aptekach tam - potrzebna mi albo prima albo oxa, a najlepiej jedno i drugie(ale pewnie nie ma na co liczyć-to nie Turcja :-/). A niezłej sumki proponował nie będe bo miałem zamiar kupic cos taniego, a z apteki
Aha, i mi sie przypomniało coś, czy jeśli mam dostęp do wszelakich recept w polsce to dostane w aptece oxandrolone ?? albo prime??
Pozdrawiam
1148306397000
Rhoff
Wysłana - 22 maja 2006 17:18
No gdzie przeciez Oxandrolone to under czyli nie ma go w aptekach hyh