Nie wiem czy to się przyjmie ale chciałem założyć temat, w którym będziemy zamieszczać słowa dające nam kopa na kolejny dzień, motywację do ćwiczeń, działania itp, określające sposób i cel życia...mogą to być teksty piosenek, cytaty albo Wasze przemyślenia Może komuś coś się przypodoba...
-"Poddający się – nigdy nie wygrywa, a wygrywający – nigdy się nie poddaje." Napoleon Hill
-"Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć." Napoleon Hill
-"Trenuj Do końca Do Upadłego Bo Życie To walka By Dążyć Do Czegoś!"
-"W konfrontacji strumienia ze skałą, strumień zawsze wygrywa- nie przez swoją siłę, ale prze wytrwałość." Budda
-"Kobiety są inteligentniejsze i umieją podejmować decyzje. Nam, mężczyznom, pozostawiają zajmowanie się głupstwami, a to mężczyźni robią najlepiej." Mendoza Eduardo
-"Motywacja jest tym, co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym, co pozwala Ci wytrwać." Jim Ryun
-"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał." Zig Ziglar
"I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką." Paulo Coelho
-"Najlepszy czas na działanie jest teraz!" Mark Fisher
-"Potykając się, można zajść daleko; nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe
-"Znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz." Sokrates
-"Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo." Bosmans
-"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho
' Chcemy czegos dokonac, zanim nasi krewni rozstawia pamiatki po nas po zakamarkach mebli'
-"Codziennie staraj się być lepszy niż byłeś wczoraj"
-"Nienawidziłem każdej minuty treningu, ale powtarzałem sobie: nie poddawaj się, przecierp teraz i żyj resztę życia jako mistrz." Muhammad Ali
-"Codziennie trzeba starać się wykraczać poza swoje możliwości."
' Chcemy czegos dokonac, zanim nasi krewni rozstawia pamiatki po nas po zakamarkach mebli'
Specjalista -
1229824309000
ToMoo00OOO
Wysłana - 21 grudnia 2008 10:05
"Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że się czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że jestem głupcem, tylko że mam dość wiary aby próbować. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować.
Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Porażka nie oznacza, że jestem gorszy, tylko że nie jestem doskonały. Porażka nie oznacza, że straciłem czas, tylko że mogę zacząć od nowa. Porażka nie oznacza, że powinienem się poddać, tylko że muszę bardziej się starać. Porażka nie oznacza, że nigdy mi się nie uda, tylko że muszę mieć więcej cierpliwości."
John. C. Maxwell, Postawa zwycięzcy
John. C. Maxwell, Postawa zwycięzcy
Specjalista -
1229850311000
sukif
Wysłana - 21 grudnia 2008 10:10
" Ból przemija, chwała trwa wiecznie "
" Panie daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósł to, czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego. "
Zmieniony przez - sukif w dniu 2008-12-21 10:10:18
Jestem jak gwiazda z getta, gorący jak Etna Wybuchowy jak etta i jej bomby, rakietta Szybki jak kometa, szalony jak Charlie
1229850604000
arktan
Wysłana - 21 grudnia 2008 12:45
fajny temat, wrzucam soga założycielowi:P
1229859900000
Iran18
Wysłana - 21 grudnia 2008 13:17
"No pain-no gain"
**Adrenaline Machine** Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!
1229861868000
Fabio1221
Wysłana - 21 grudnia 2008 14:54
,,Nieważne jak mocno uderzasz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu-tak powstaje zwycięzca"
1229867674000
dziki_00
Wysłana - 21 grudnia 2008 22:57
Powoli ruszyło... Dodam jeszcze kilka...
"To brak wiary w siebie sprawia, że ludzie boją się podejmować wyzwania. Ja w siebie wierzę." Muhammad Ali
"Trenuj tak, abyś mógł przyjąć każdy cios, atakuj tak, abyś nie musiał przyjąć następnego."
"Ból przypomina mi o tym, że żyję"
"Trenując 2 miesiące jesteś pewien, że wiesz o Karate wszystko. Trenując 5 lat masz pewność, że nigdy wszystkiego nie będziesz wiedział."
"Małe jest piękne, ale duży może więcej "
"Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat." Bosmans
"Padłem... nikt nie poda ręki... sam wstanę... silniejszy"
"Wielkim błędem jest oczekiwać rozstrzygnięcia starcia; nie powinieneś myśleć czy walka zakończy się twoim zwycięstwem czy porażką. Pozwól po prostu naturze obrać swój bieg, a twoje ręce i nogi będą uderzać we właściwym momencie" Bruce Lee
"Jeżeli ktoś spełnia wszystkie nasze marzenia, kolejne stają się tylko kaprysem. Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane- to one nadają życiu sens."
Specjalista -
1229896638000
bodymass
Wysłana - 21 grudnia 2008 23:04
był juz taki temat opisy gg dotyczące siłowni ,mozna tam zajrzec :)
1229897059000
dziki_00
Wysłana - 21 grudnia 2008 23:13
jest nawet podwieszony...ale zdania są ograniczone ilością znaków. Tutaj można wrzucać te bardziej rozbudowane Dawajcie kolejną porcję...
"Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, rób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone." Michael Landon
"Sekret sukcesu polega na tym, aby nauczyć się, jak wykorzystać cierpienie i przyjemność, i jak nie pozwolić, aby cierpienie i przyjemność wykorzystały ciebie. Jeśli to zrobisz, panujesz nad swoim życiem, jeśli nie, twoje życie panuje nad tobą." Anthony Robbins
"Trzeba nauczyć się ponosić porażki, nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek" Charles Knight
Zmieniony przez - dziki_00 w dniu 2008-12-21 23:19:49