Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Rzekoma szkodliwość odżywek i supli

sebek1982

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:08    Edytuj Cytuj
widze siodema ze chcesz zapytac o diete :)co do diety to chodzi o to ze nie licze btw a co do produktow to jem tyle az jestem syty i jem wtedy kiedy jestem glodny ! nie rozkladam na godziny posilkow i nie jem tego co wylicze a produkty jem tylko zdrowe !zero smazonych itp.na miescie nie jadam i duzo by tlumaczyc jeszcze.

Siodema na twoim miejscu bym patrzyl lepiej na swoja diete bo 30 cm w bicku szalu nie robi !

Bez Farmaceutyki Nie Ma Co Liczyć Na Wyniki .
Specjalista -

Siodema

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:10    Edytuj Cytuj
Kolor 2008:

**NATURAL REQUIREMENTS**1. 5 YEARS DRUG FREE REQUIREMENT!!!
2. You will have to pay for your drug test in cash. The cost is an affordable $75 US The fee is much cheaper and safer than drugs.
3. Drug test will be given the day of the contest
4. If you should fail the drug test once you will be disqualified from the competition, depending on the substance 1year- to lifetime from the ABA/INBA/PNBA

http://www.naturalbodybuilding.com/

drugs = proteins?

sebek

Suplementacja preparatami kreatynowymimożepowodować różne skutki uboczne

jesli jest sie półmozgiem i wbrew radą/opinią spozywa sie duzo zawyzone porcje tj grubu powyzej 10-20g to moze cos takiego wystapic

kwestia jak to napisal Faftaq:

Szkodliwy jednak przede wszystkim jest nadmiar. Suplementow nalezy uzywac z umiarem, juz nawet witaminy (i to nawet te rozpuszczalne w wodzie), brane w zbyt duzych dawkach mogą powodowac skutki uboczne, podobnie NNKT (w tym i omega-3)...

co innego wysoki poziom IQ a co innego wysoki obwod bicepsa - jak kto woli

to moj kontrargument na Twoj zaczepny

Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple.
Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly

"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -

sebek1982

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:15    Edytuj Cytuj
spoko kazdy ma prawo to swojego zdania a forum jest po to zeby wymieniac sie swoimi pogladami :) moje zdanie jest takie ze odzywki szkodza wy macie inne i luzik. ja po ponad 10 latach uzywania odzywek gdybym mogl cofnac czas to bym juz ich nie bral i tyle odemnie .

Specjalista -

Siodema

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:19    Edytuj Cytuj
ale podziel sie z nami swoimi niestety negatywnymi skutkami brania odzywek

jesli moglbym prosic, jakie suplementy stosowales oraz jakie negatywne skutki teraz odczuwasz...

pozdrawiam i zycze zdrowia

Ekspert -

sebek1982

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:22    Edytuj Cytuj
lepiej bys zapytal jakich suplementow nie stosowalem ;) bylo by szybciej ! co do prblemow ze zdrowiem to zoladek,watroba,nerki ale macie racje to pewnie od zwyklego jedzenia nie suplementow :)zeby bylo smieszniej powiem ze nie bralem nigdy wiecej jak producent zaleca:)

Specjalista -

_Knife_

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:26    Edytuj Cytuj
Właśnie odebrałem wyniki badań, mam wszystko w normie, tylko testosteron wysoki powyżej normy hehe

Kolor2008 - przestań wymyślać brednie.

PO PIERWSZE: nikt nie jest w stanie sprawdzić czy stosujesz odżywki białkowe czy kreatynę.

PO DRUGIE: nikogo to nie obchodzi, nigdzie. Najpewniej chodzi o drugs CZYLI STERYDY itd.

DRUG TEST = TEST na SAA, pobudzacze, diuretyki itd.

Nie no, pozamiatałeś, testy na kreatynę może jeszcze?

Widzisz sebek1982 problem jest taki, że masz żadnych konkretów, tylko strach jak stara babcia boi się techniki

Wytłumacz, SETKI TYSIĘCY LUDZI stosują kreatynę od wielu lat (kilkunastu na pewno) i jakoś nikt nie ma problemów z nerkami?

Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2009-01-20 17:30:59
Ekspert -

sebek1982

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:32    Edytuj Cytuj
knife strach ? no nie zartuj .ja juz swoja droge obralem i niestety wiem ze kiedys za nia srogo zaplace proste a wy dalej siejcie propagande o zdrowotnym wrzucaniu sw siebie kilogramow prochu i setek kapsulek :) ciao tyle odemnie w temacie

Specjalista -

Siodema

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:33    Edytuj Cytuj
co do prblemow ze zdrowiem to zoladek,watroba,nerki

konkrety konkrety prosimy

zgage - tez czasem mam, sam nie wiem po czym konkretnie - dolegliwosc zoladka

nie atakuje Cie bo nie mam powodu - interesuje mnie tylko fakt jakich dolegliwosci przez stosowanie suplementow sie dorobiles?

Zmieniony przez - Siodema w dniu 2009-01-20 17:34:13

Ekspert -

banangti

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:38    Edytuj Cytuj
Sebek, apeluję do Ciebie, wróć ze średniowiecza do 21 w.

Ludzie przez wieki odżywiali się w naturalny sposób- racja !
Ale ....

W czasach chociażby Imperium Rzymskiego średnia długość życia nie przekraczała 30 lat.

Co ciekawe....

W XXI w. pełnym szkodliwej chemi średnia długość życia to ponad 70 lat

Tadaaaam! Jakieś konkluzje ?

peepeek

Wysłana - 20 stycznia 2009 17:39    Edytuj Cytuj
Jak knife i siodema napisali, znam wielu co brali suple i nic im nie jest, znajomy ma 38lat i zjadł troche tego jak mówił "za młodu" robił niedawno badania, jest zdrowszy niż nie jeden 15 latek.

Nie masz argumentów, jakby suple tak bardzo szkodziły to nie były by sprzedawane i tak reklamowane.

Jak szkodzą daj wyniki badań gdzie utwierdzisz swoje argumenty

Na forum jest baaardzo dużo badań, kreatyna to najbardziej i najwięcej razy przebadany suplement na świecie, no chyba że naukowcy sie mylą a Ty masz rację.

Więc mówiąc ogółem, albo podasz nam wyniki badań albo przestań pisać bzdury bo ktoś to jeszcze przeczyta..

Doradca w dziale "JUNIOR SFD"

Nie wiesz co i jak brać ?
[http://www.sfd.pl/%5BFAQ%5DCo%2C_jak_i_kIedy_BRA%C4%86-t460528.html]
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 9 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Rzekoma szkodliwość odżywek i supli

Strony:  pierwsza  1  2  4  5  6  7  8  9   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.