Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 16906 razy
słowa kluczowe: super  masa 
Autor

Ryż ryż ryż =super masa

SFD

Wysłana - 25 marca 2003 23:17    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Własnie jestem w trakcie mozna powiedziec kuracji ryżowej 3x dziennie jem ryz woreczki po 100g. Rano, przed treningiem, i po nim przez 3 miesiace jak juz to stosuje poszło mi 9kg masy miesniowej. Moze nie na kazdego to podziała jak na mnie ale warto spróbowac
pozdrawiam

http://www.hades.friko.pl

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 marca 2003 23:25 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 25 marca 2003 23:25    Edytuj Cytuj
Ale poza tym ryzem jakis dieta specjalan jest czy raczej nie???

Pozdrawiam...
GG:477467

SFD

Wysłana - 25 marca 2003 23:30    Edytuj Cytuj
szczerze mówiąc to raczej nie jem na maksa duzo gdyz mam szybka przemiane materii weglowodany mi słuzą a Ty stary co stosujesz albo stosowałes?

SFD

Wysłana - 25 marca 2003 23:38    Edytuj Cytuj
Ja to dziennie tez staram sie jesc 2 tytki ryzu, czasem zamiast tego kasza, mleko w sumie codziennie, 5 l wody mineralnej dziennie....ale nie mozna tego nazwac prawdziwa dieta.

BTW: Za***ista masz strone...wlasnie przegladam:)

Pozdrawiam...

SFD

Wysłana - 25 marca 2003 23:51    Edytuj Cytuj
ciesze sie, że Ci sie podoba troszke sie nad nią nameczyłem jak by nie patrzeć i zastanawiam sie co jeszcze mozna tam dodac - zmienic.
Długo juz trenujesz?

gg5287445

SFD

Wysłana - 26 marca 2003 00:40    Edytuj Cytuj
spox hadesik masz soga za twoja diete bo wlasnie cos mi przypomniales ze my o szybkiej przemianie materii musimy jesc duzo szybko strawnych potraw(np.:ryzu), poniewaz po strawieniu sie tych potraw bedziemy szybko znowu glodni i mozemy znowu zaczac wcinac(wiem malo zrozumiale napisalem, ale mam nadzieje ze mnie zrozumieja co niektorzy)

Pozdrawiam

Prawdziwi Twardziele nie potrzebuja sterydow!!!

zakrześ

Wysłana - 26 marca 2003 07:12    Edytuj Cytuj
ryż szybkko sie nie trawi bo to ww złozone szypko to owoce mleko i tym pod.
sie trawią

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

SFD

Wysłana - 26 marca 2003 08:17    Edytuj Cytuj
hedesik trenuje w sumie juz 4 miesiac, ale pelno przerw mialem i dopiero do misaca biore sie ostro za treningi. Na Twojej stronie brakuje mi.....hmm, dlaczego nie mozna sciagnac filmikow??? Malo zdjec, dodaj wiecej artykułów, porady sa spox....hmmm:)

Pozdrawiam...

blacklee

Wysłana - 26 marca 2003 10:31    Edytuj Cytuj
Też kiedys ladowalem w siebie góry ryżu ( 3-4 x100g dziennie) oprócz tego pilem 1-2 l mleka, 3-6 jajek dziennie, 3-4 litry wody no i wyroslem z 71 kg do 100 kg przez okres ok. 1,5 roku. Troche było to meczace, ale przynioslo efekty.Pragne tez nadmienic ze oprocz tego co podalem powyzej spozywalem 3 normalne "domowe" posilki :) Obecnie gdy mam juz swoja upragniona mase tzn. 110 ograniczam spozycie ryzu, ale za to laduje teraz w siebie bialeczko bo chcialbym aby te 110 kg bylo przy udziale jak najwieszej udziale procentowym samych miesni a nie tluszczyku :)

Bez kultury niet muskulatury

"Bądź silniejszy, a będziesz miał rację"

Marcinecki

Wysłana - 26 marca 2003 10:40    Edytuj Cytuj
Tylko 3 woreczki???? Cieniutko...
Ja jem 4-5 i to tylko dlatego, ze szykbo lapie tluszcz.

pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...

A.W.O.L.
Ekspert -

blacklee

Wysłana - 26 marca 2003 11:27    Edytuj Cytuj
4-5 woreczków, szcunek dla mistrza :) ja obecnie po 2 woreczkach puszczam takie dwubulgoty wanienne ze az strach, juz nie te lata młodosci kiedy sie ladowalo w siebie ile wlezie a i tak bylo sie glodnym :)

Bez kultury niet muskulatury

"Bądź silniejszy, a będziesz miał rację"

Odpowiedzi jest na 8 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ryż ryż ryż =super masa

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.