Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 1806 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
Ruska meta i maruhuana 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: ruska meta maruhuana
Autor "Ruska meta i maruhuana"   

slonio23
 Wysłana - 7 luty 2010 12:03        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam mam takie pytanie czy jak biorę ruską metę to mogę sobie od czasu do czasu przypalić marihuanę??

przyznaj SOG'a

Cycu_ś
 Wysłana - 7 luty 2010 12:04      [zgłoszenie]

pal smialo pale na cyklu zreszta zawsze pale, nie ma przeszkod

przyznaj SOG'a znawcy

Cycu_ś

i rosne!

przyznaj SOG'a znawcy

borad882

przyznaj SOG'a

slonio23
 Wysłana - 7 luty 2010 12:05      [zgłoszenie]

A to jakoś źle nie wpłynie na moje zdrowie tzn. ruska meta+marihuana czy nie będzie jakiś poważniejszych skutków ubocznych??

przyznaj SOG'a

borad882
 Wysłana - 7 luty 2010 12:06      [zgłoszenie]

Ja bym jeszcze dal 1g fety ed + upic sie do upadlego = super efekty

przyznaj SOG'a

tyson911
 Wysłana - 7 luty 2010 12:07      [zgłoszenie]

jeśli marihuana tez bedzie ruska to problemu nie widac

jedyną rzeczą jaka moze byc to obnizenie endrogennego testosteronu przez thc ale nie wiem czy zauważalnie na cyklu

przyznaj SOG'a

slonio23
 Wysłana - 7 luty 2010 12:07      [zgłoszenie]

ale mi chodzi oto żeby sobie przypalić np raz na tydzień i czy przez to palenie nie będzie gorszych skutków ubocznych niż po samej mecie??

przyznaj SOG'a

szeryf-81
 Wysłana - 7 luty 2010 12:11      [zgłoszenie]

cpaj pij ruchaj bedziesz buchaj!!!!
nic ci nie bedzie

przyznaj SOG'a znawcy

slonio23
 Wysłana - 7 luty 2010 12:12      [zgłoszenie]

nie no pić nie zamierzam tylko mi chodzi o samo palenie ale jak tak mówicie że nic nie będzie to będę sobie palił i tak już mam długą przerwę w niepaleniu xd ponad miesiąc

przyznaj SOG'a

ogrodo
 Wysłana - 7 luty 2010 12:14      [zgłoszenie]

smialo, tylko uwazaj na gastro po paleniu zeby nie jesc smieci xd
tylko bez szurania i alko w duzej ilosci to bedzie dobrze :)

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 10 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ruska meta i maruhuana

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

<< Strony internetowe z sterydami / ciag dalszy kuracji >>

Podobne: Cykl Metanabolem | Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek | Szkodliwość metanabolu - jak to jest???!!! | * * * WSZYSTKO O METANABOLU * * * | Omka Feta Meta i Na Wakacje Wygladasz Jak Saleta %-) Dopingspam i sram %-) | %*%* SPAM- IdziE LatO OdchodzI WiosnA JuZ nie DziałA MetA Na SeZonowCa

Warto przeczytać: środki psychotropowe masa | jakie sterydy kupie w aptece | lerivon masa | acl rekonstrukcja wiazadla krzyzowego | mirtastad | trening n akoksie | VitaFit Wpc protein plus | złe odblokowanie | Gregor_ian jak robisz przedramie | Gregor_ian przedramie | Gregor przedramie | Muscular 1 | węglowodany rano ile | hcg clomid proviron | co to znaczy wysokie ig | pochłanianie kalorji przez mięśnie | ja 1 09 2008 18:49 poniedzialek, czwartek 1 przysiad 3x10 2 martwy ciag 3x10 3 wyciskanie na plaskiej 3x10 | author stratos | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL