Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2610 razy
słowa kluczowe: ruska  meta  maruhuana 
Autor

Ruska meta i maruhuana

slonio23

Wysłana - 07 lutego 2010 16:19    Edytuj Cytuj
No ja jakoś paliłem ok 2lat i jakoś raz aby wziąłem fete i nic więcej i jakoś żyje.No właśnie niech mi ktoś powie czy wgl ktoś umarł od marihuany??

slonio23

Wysłana - 07 lutego 2010 16:21    Edytuj Cytuj
A i jeszcze 1 jestem w trakcie układania diety i czy na początek może być taka??A jeśli nie to proszę o poprawienie jej. Z góry thx
Posiłek 1:
- Mleko 3.6% - 400 g
- Płatki kukurydziane - 100g

Posiłek 2:
- Chleb razowy - 100g
- Tuńczyk - 70g

Posiłek 3:
- Chleb razowy 100 g
- Jajecznica 5jajek
Posiłek 4:
- Ryż biały - 150g
- Oliwa z oliwek - 14g

Posiłek potreningowy 5:
- Tuńczyk w wodzie - 70g (30-45min po carbo)

Posiłek 6( nie jeść za późno , 20-20.30 max)
- Makaron 100g

wafel_ksc

Wysłana - 07 lutego 2010 16:22    Edytuj Cytuj
Ma ona działanie psychotropowe..

wiec nie zabij nikogo na silce jakims gryfem ;))

"dieta" do poprawy.. nie ten dzial :)

Zmieniony przez - wafel_ksc w dniu 2010-02-07 16:23:24

Zmieniony przez - wafel_ksc w dniu 2010-02-07 16:23:48

samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
Znawca -

Blacha.

Wysłana - 07 lutego 2010 16:24    Edytuj Cytuj
No ja jakoś paliłem ok 2lat i jakoś raz aby wziąłem fete i nic więcej i jakoś żyje.No właśnie niech mi ktoś powie czy wgl ktoś umarł od marihuany??

a ogladałeś powrot zywych tropów albo wrak heveliusa ?

SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ

Doping
Specjalista -

Gumbas79

Wysłana - 07 lutego 2010 16:24    Edytuj Cytuj
z tą dietą to se jaja robisz nie ???

Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki

slonio23

Wysłana - 07 lutego 2010 16:27    Edytuj Cytuj
nom xd a tak wgl czy ktoś z was mógłby mi rozpisać dietę czy muszę iść do innego działu bo jestem w trakcie układania i się na tym nie znam??
A powrót żywych tropów chyba oglądałem ale nie jestem pewien ;)

wafel_ksc

Wysłana - 07 lutego 2010 16:28    Edytuj Cytuj
dzial odzywianie piekny kawalerze..

Zmieniony przez - wafel_ksc w dniu 2010-02-07 16:28:35

samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
Znawca -

kanion

Wysłana - 07 lutego 2010 16:29    Edytuj Cytuj
to chyba jakas prowokacja

starość nie radość

Gumbas79

Wysłana - 07 lutego 2010 16:36    Edytuj Cytuj
gdzie najważniejszy składnik diety MIĘSO ! kura,indyk,wołowina,ryby !

Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki

ilu

Wysłana - 07 lutego 2010 16:43    Edytuj Cytuj
dobra dieta to w dziale odżywianie ta? no filmy itp to chyba po siłowni a ja idę teraz zażyć ten psyhotropowy narkotyk:/:D

"Życie jest piękne"

Odpowiedzi jest na 10 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ruska meta i maruhuana

Strony:   pierwsza  1  2  3  5  6  7  8  9  10   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.