Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Ja to nie wiem po co smażyć koper przy mecie. Meta działa na mnie, że jestem bardzo zamulony a po koprze to bym chyba usnął na siłowni przy ćwiczeniu. Ale autor ma ruską to ciekawe czy wogóle ona podziała
1265635841000
KoksikzBG
Wysłana - 08 lutego 2010 14:36
Prędzej odczuje działanie marihuany
"Mam dwie głowy, co prawda obie są głupie, ale jedna bardziej lubi jak się na niej siada." Per Aspera ad Astra
Specjalista -
1265636213000
michalGRW
Wysłana - 08 lutego 2010 14:41
Dobrze, że marihuana nie jest ruska;)), bo by jej też pewnie nie poczuł hehehehehe
1265636515000
_zwierzu_
Wysłana - 08 lutego 2010 14:48
wyjepki ziola
Znawca -
1265636931000
Mentor KRJ
Wysłana - 08 lutego 2010 15:17
Majeranek dostanie do ego wał rsukiej mety i bedzie wszystko na ten temat hahahah]
Zmieniony przez - Mentor KRJ w dniu 2010-02-08 15:18:22
Kobieta raczej nie odeszła bo było wszystko cacy, a skoro odeszła to co tak się bał wku :D . Poza tym depresja maniakalna = schizofrenia paranoidalna. Miedzy nimi jest jednak mała różnica, przy depresji koleś zawsze wie, ze coś jest nie tak, przy schizofrenii raczej nie odróżnia się psychoz, od rzeczywistości (zaznaczam RACZEJ, ale sa wyjątki).
BTW: Depresja dla każdego tak fajniej przyziemniej brzmi, a schizofrenia od razu kojarzy się z jakimś psycholem - a prawda jest taka, że jedno od drugiego zwykle nie sposób rozróżnić. A w wywiadach zwykle pada, ze jakaś tam koleżanka stwierdziła ze ma depresje maniakalna co zapewne lepiej brzmi niż, że chłopak stracił kontakt z baza i prędzej lub później wylądował by w psychiatryku.
Swoją drogą 90% osób młodych na warsztatach terapii zajęciowej to są schizofrenicy po zielonym. Bojący się swojego cienia. Żeby nie było, wątpliwości w przypadku schizofrenii agresja jest skierowana na siebie i na osoby zewnętrzne (tylko gdy się nie leczy), natomiast przy depresji wyłącznie na siebie. A jak sam wspominałeś miał konflikt z dziołcha.
możesz nawet wciągać na cyklu a metke mozesz wrzucic do piwa będzie smakowa metki ruskiej bym nie wzioł nawet za darmo bo trzeba miec szczescie zeby to działało, kupują za przeproszeniem barany