Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3951 razy
słowa kluczowe: ruska  metka 
Autor

Ruska Metka

SFD

Wysłana - 03 grudnia 2001 12:49    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez Mawashi z działu 'Szatnia'.

Sprawdź swoje BMI

Ostatnio w padla w moje rece ruska meta o nazwie:
METAHANEHOH (A i N - sa rosyjskimi literami, przelozylem je na polskie). Jesli wie ktos cos na jej temat, niech odpowie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 grudnia 2001 12:55 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Kondziu

Wysłana - 03 grudnia 2001 12:55    Edytuj Cytuj
Wywal to - to jest beeeeeee.

"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy"

"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" @ doradca w suplementacji @
Członek mafia.suple.hardcor.pl

marych

Wysłana - 03 grudnia 2001 13:02    Edytuj Cytuj
Taaa, wypierdziel to badziewie!!

Sport to zdrowie, ale nie za wszelką cenę:)

Xawier

Wysłana - 10 grudnia 2001 12:55    Edytuj Cytuj
Jest autentyczna i u mnie lepjej sie sprzedaje od polskiej, ale niestety jest bardziej toksyczna. Bierz smialo!

POW * MIA
Bring them home!!!

Farmaceuta - Technik
Specjalista -

SFD

Wysłana - 10 grudnia 2001 13:31    Edytuj Cytuj
lepiej kopsnij sobie polaka

Remember:
"SMILE NOW ,CRY LATER"

SFD

Wysłana - 11 grudnia 2001 08:48    Edytuj Cytuj
Jeżeli ma niebieskie napisy na opakowaniu i kod paskowy to jest dobry i wcale nie wiele bardziej toksyczny niż polski. Pozatym lepiej kopie.

SFD

Wysłana - 13 grudnia 2001 10:42    Edytuj Cytuj
tez to biore

ja

SFD

Wysłana - 13 grudnia 2001 15:03    Edytuj Cytuj
jak i wielu innych

Remember:
"SMILE NOW ,CRY LATER"

SFD

Wysłana - 14 grudnia 2001 10:30    Edytuj Cytuj
ale ja mam problem
najpierw moze opisze ta mete :
metahanehoh (rozszyfrowalem metandionen) , bio peaktop (reaktor?) pakowana po 10 szt data wybita (01.01.01 dwie ruskie literki chyba i 2006 )tabsy sie nie krusza
pierwszego dnia gdy zaczalem brac wystapila u mnie choroba z tym ze nie wiem czy od mety czy norm
temp 39,katar lekki i kaszel,chyba bole nerek i za***iste bole glowy trwalo to 5 dni caly czas bralem dzis mam 36,6 i lekki bol glowy apetyt mam sredni
czy ktos mi moze pomoc ?czy ta meta jest podrabiana czy ja mam jakies przeciwskazania ?przysiegam ze zaplace abonament jak mi pomozecie
dodam ze to moj pierwszy cykl a system to 1-2-3-2-1 wiec jest za***iscie maly
dzieki wszystkim z gory ktorzy odpowiedza...

mustech

Wysłana - 14 grudnia 2001 14:30    Edytuj Cytuj
Moj kumpel bral podobny cykl to tez mial takie objawy na poczatku, a po 15 dniach zaczely sie u niego bole brzucha i jadra mu sie skurczyly ktore rowniez go bolaly, chlopak w szkole na lekcjach zwijal sie z bolu, ale mowil ze tabletki przeciw bolowe mu pomagaly. Jeszce jedno koles przydubcyl ostro, a z tego co wiem to teraz jest w 3 tygodniu cyklu.
2 kumpel tez tak mial tylko ze plakal z bolu ze go watroba boli i pryszce mu wysoczyly takie ze widac je przez podkoszulek.

jaran

jaran

SFD

Wysłana - 15 grudnia 2001 18:42    Edytuj Cytuj
667 ten twój metan jest na 100% prawawdziwy jeżeli po przegryzieniu bedziesz czył bardzo gorzki smak poprzedzony słodyczą. odnośnie tej goraczki to poprostu zwykła infekcja. Nie sądze żeby to miało związek z przyjmowaniem metanabolu, chyba że dostałeś jakieś gówno z żołtaczką. Ale to by cię wtedy bolławątrobą i twoje oczy zmieniły by kolor na żółty

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ruska Metka

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.