Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Roztępy- jak się ich pozbyć... ?

89slaby

Wysłana - 12 grudnia 2006 23:57    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Słyszałem, że nie da się pozbyć roztępów(wyczytałem w jednym temacie) kobiety mają czasem po ciąży roztępy i jakoś sie ich pozbywają. Prosze pomomy mi zaczynają się robić i to potfornie wygląda :/ jak je zlikwidować ????

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 grudnia 2006 08:48 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Fuckmaster ZASŁUŻONY

Wysłana - 13 grudnia 2006 08:48    Edytuj Cytuj
poszukaj w wyszukiwarki rozstępy - znajdziesz link do posta o przepisie masci z dodatkiem mocznika
Specjalista -

krzych666

Wysłana - 14 grudnia 2006 10:13    Edytuj Cytuj
Ale "pozbyć" się ich nie da.

"Dzień dobry, czy dostanę marynarkę na 146 w klatce?"
"Pan się chyba pomylił, 146 to...wzrostu?"

michal1841

Wysłana - 18 grudnia 2006 21:31    Edytuj Cytuj
Rozstępów nie można się pozbyć, jednak po pewnym czasie zabielą sie i przestaną być widoczne.
A jeżeli chodzi o stosowanie masci na rozstępy to mają one działenie zapobiegawcze, więc maści na rozstępy zapobiegną tylko powstawaniu nowych lub powiększaniu się już istniejących rozstępów.

simson

Wysłana - 18 grudnia 2006 22:02    Edytuj Cytuj
niektorzy stosuja masci za kupe kasy ale to nic nie daje pewnie tak jak powyzej napisaen one tylko zapobiegfaja ale niktorym pomaga solarjum niestety w moim wypadku solarjum pogorszylo sprawe i sie staluy jeszcze bardziej widzoczne wiec niepolecam :/ najlepiej czekac az same sie stana mnie widoczne ewentualnie od czasu do czasu jakims blasmamem do skory z witaminami posmarowac mysle ze to szybciej zregeneruje skore :D trza probowac wszystkiego ...

bykuu

Maniac7

Wysłana - 18 grudnia 2006 23:29    Edytuj Cytuj
ja mam wy****iste takie na plecach ze o ja ******le

ladyy_a

Wysłana - 27 grudnia 2007 16:38    Edytuj Cytuj
ja czytałam,że mozna się ich pozbyc dzięki kremów i masazów w wannie:)nie musisz wydawać dużo kasy na kremy. Tylko wystatczy moczyć gąbkę i masować tam gdzie masz roztępy przez około 5-10minut, albo masować kremami nawilżającymi. Sama tego doświadczyłam i są efekty.. polecam!

cepuch

Wysłana - 27 grudnia 2007 16:57    Edytuj Cytuj
Gdzies kiedys bylo na sfd ze jakis krem z mocznikiem pomaga na te rozstepy, nie powoduje on jednak zaniku ich, tylko to ze nie sa juz czerwone, ale robia sie jak kolor skory

konradek55

Wysłana - 27 grudnia 2007 22:25    Edytuj Cytuj
rozstępów nie da sie pozbyć żadnymi maściami .

forum ?

cepuch

Wysłana - 27 grudnia 2007 22:54    Edytuj Cytuj
przecize napisalem to wyzej, krem/masc zmieni kolor z czerwonego na kolor skury

wilk1990

Wysłana - 27 grudnia 2007 22:59    Edytuj Cytuj
Rozstępy da sie troche zatuszować stosując te wszystkie kremy itd. Ale pozbyc sie ich całkowicie to raczej nie mozliwe...

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Roztępy- jak się ich pozbyć... ?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.