Witam dzisiaj dostałem prezent Nitobulon2 1100g,AAKG 120kaps,tauryna 60 kaps No i mam dylemat nie za bardzo wiem jak to ułożyć na cykl 4 tygodniowy.Prosił bym o rozpiskę co ile a jakiej porze z czym nie łączyć itp. Zacząłem ćwiczyć splitem 4 treningi w tygodniu+ aeroby 25-30min po każdym treningu Dieta jest,raczej nie będę jej rozpisywał bo nie mam ściśle ustalonego menu jem zdrowo i trzymam się podstawowych reguł żywieniowych.
ja bym dał tak: NitroII - rano 20g i 30g na 30min przed treningiem aakg - dodatkowe 2-3kaps do porcji Nitro 2 przed tren oraz 3-4kaps po treningu siłowym tauryna - 3-4kaps po siłowym razem z aakg (głównie jako antykatabolik)
Proponuje brać następująco: - Nitrobolon II 20 g 30 min. przed treningiem/ 2 x 15 g I porcja 30 min przed I posiłkiem, II 30 min. przed obiadem - AAKG 4 caps 30 min przed treningiem, 3 30 min przed snem / (2 kaps. 30 min przed śniadaniem, 4 kaps. 30 min przed snem) - Tauryna 3 x 1 po posiłkach ( aby zwiększyć syntezę białek mięśniowych, Tauryna tak samo w dni wolne )