Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Panowie tak z czystej ciekawości,przeglądając ostatnio gazety i internet zacząłem się zastanawiać o odblokowaniu,czy na pewno dobrze go przeprowadzamy.Większość z was leci pewnie odblok typu hcg,po hcg clom ew clom/nolva.Teraz dochodzą ciekawe informacje na temat dokładania ia.Zaciekawił mnie też artykuł z nowego wydania MD,autor William Llewellyn podaje on przykład odblokowania polecany przez niego,w którym twierdzi że jest to program najlepiej przebadany pod kątem swojej skuteczności.Wkleje go bo nie wszyscy pewnie czytali; HCG 2500 j.m. co dwa dni ,przez 16 dni clomid 50 mg dwa razy dziennie ,przez 30 dni Nolvadex 20 mg przez 45 dni i teraz co mnie zaciekawiło,wszystkie środki należy zacząć przyjmować w tym samym momencie-w chwili zakończenia stosowania sterydów.Sam teraz dołożyłem ari do odbloku,zobaczę jak to mi wyjdzie.
ale zaraz po cyklu ? bez roznicy czy szly dlugie czy krotkie estry ? no i babki sa rozne,jedan wali gramy przez 40 tygodni,inny daje pare tyg minimalne dawki. do jakiego cyklu/dawek byl zaproponowany ten schemat odbloku ?
nienawidze falszywych i obludnuch ludzi.cenie gre wedlug zasad. "patrz, komu ufasz...."
1257424494000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 05 listopada 2009 13:35
na pewno nie po cyklu 100 metki.
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1257424551000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 05 listopada 2009 13:37
nie było napisane po jakim to cyklu,nazwany ten odlok jest POWER,czyli pewnie dla jakiś słusznych cykli.
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1257424654000
rywon21
Wysłana - 05 listopada 2009 13:45
kiedys na jakims forum znalazłem rozpiske "dla sterydowych dziadków" w której dawki koksu były kosmos
i do tego opd 1 dnia clomid leciał co do tego co napisał lodzian niezaduzo clomu i hcg??
1257425155000
black28
Wysłana - 05 listopada 2009 13:50
clomu bardzo duzo. ja zle reaguje na clom,i nie wyobrazam sobie 100mg przez 30 dni, wrryyy...
-ale co,jesli szly dlugie estry ? to tez zalecaja,wszystko zaczac razem,i zaraz po saa ?
ps, dobrze rozumiem lodzianin,ze ty teraz lecisz tym schematem,i dodales do tego ari ???
Zmieniony przez - black28 w dniu 2009-11-05 13:52:31
nienawidze falszywych i obludnuch ludzi.cenie gre wedlug zasad. "patrz, komu ufasz...."
1257425435000
Bubell
Wysłana - 05 listopada 2009 14:29
to tylko odblok a wiec trzeba sie stosować do zasad odbloku.. substancji aktywnej w organizmie mało bądz wcale zaczynamy odblok..
każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .
Znawca -
1257427763000
opravca
Wysłana - 05 listopada 2009 14:34
A jeden z silniejszych polskich zawodnikow trojboju zaleca odblok za pomoca dostepnych suplementow i nie korzystanie z hcg cloma i nolwy .
''Ci z wiara w zycie beda najsilniejsi''
1257428057000
karlos1232
Wysłana - 05 listopada 2009 14:34
Ja tam slyszalem od powaznych zawodnikow zeby lepiej nie naduzywac tego hcg a szczegolnie duzych dawek potym czulosc jakis tam komorek sie przytepia i po tym moze byc prawdziwy problem.I hcg daje sie przed sremami albo w trakcie cyklu bo to normalnie blokuje przysadke.
OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -
1257428096000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 05 listopada 2009 14:38
ja zacząłem odblok normalnie od hcg po hcg daje dopiero clom,dodałem tylko ari pół tab co 3 dni w trakcie hcg i do połowy clomu będe tak dawał.Teraz ten tydz lecę na zmianę prop,hcg i pół tab ari od następnego tyg tylko hcg.Ale korci mnie danie już clomu