Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 723 razy
Autor

Rozciągnięta skóra

Ziomek778

Wysłana - 09 marca 2010 20:46    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, pewnego razu zacząłem się odchudzać. Obecnie robię masę. Ale po odchudzaniu został mi wielki nadmiar skóry i mogę ją odciągać na duże odległości zwłaszcza na brzuchu. Co z tym zrobić? Wiem, trzeba przymasować bo ważę 52 przy 165 cm ale musiałbym mieć strasznie dużo tych mięśni żeby skóra się naciągnęła... . Może jakieś kremy? Mam 19 lat w dzieciństwie byłem gruby od zawsze ale jestem chyba ektomorfikiem bo ciężko mi przytyć, masuje od 3 miechów i przytyłem 2kg. Byłem gruby bo jadłem dużo słodyczy i chipsów i siedziałem przed komputerem. Ale co ze skórą? PLS, jogger może Ty coś poradzisz?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 marca 2010 10:41 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

jogger

Wysłana - 10 marca 2010 10:41    Edytuj Cytuj

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

Ziomek778

Wysłana - 10 marca 2010 18:55    Edytuj Cytuj
A jaki krem polecasz, tak w miarę przystępnej cenie i czy nie zaszkodzi on przy masowaniu? Bo obecnie ćwiczę na masę, więc jak go stosować? Pozdro i daję soga :)

jogger

Wysłana - 11 marca 2010 11:48    Edytuj Cytuj
To jest mieszanka. Warto używać i przy masie, żeby jak najmniej się odłożyło tam gdzie nie trzeba . Poza tym zobacz ostatnie wpisy co do ściągania skóry.

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.