Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 283 razy
Autor

Rozciąganie.. restart

no_nejm

Wysłana - 13 marca 2010 14:43    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, mam problem z rozciąganiem chodzi o to że do czasu było dobrze, rozciągałem się nie dla super wyników tylko dla przyjemności i relaksu po siłowni czy worku wolnymi kroczkami idąc w stronę szpagatu, no i tak po pół roku około gdy już do pełnego szpagatu brakowało mi jakieś 10cm cos się zepsuło i drugiego dnia gdy się chciałem porozciągać jak zawsze nie mogłem, do szpagatu brakowało mi około 50cm było to tydzień temu i tak już mi zostało, lekko próbuję się rozciągać, czuje naciąg efekty małe już są i czuje ze dojdę do tego co było ale czy ktoś może mi wyjaśni czemu się wszystko cofnęło do samego początku ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 marca 2010 00:27 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wirda Bushido24.pl

Wysłana - 15 marca 2010 00:27    Edytuj Cytuj
Regres, czasem się zdarza. Musisz dać mięśniom odpocząć. Potem powoli zaczynać od nowa, poczytaj coś na temat strechingu, nie rozciągaj się według własnego upodobania (chyba że masz na ten temat jakąś wiedzę)

Moderator Działu - Style Tradycyjne

no_nejm

Wysłana - 15 marca 2010 19:27    Edytuj Cytuj
Jakąś tam wiedzę mam kiedyś próbowałem wielu planów na szpagaty i inne cuda ale stwierdziłem ze to głupota, zostawiłem z nich tylko te ćwiczenia które mają jakiś sens, teraz rozciągam się bez żadnej rozpiski i na efekty nie narzekam tylko właśnie czemu się wszystko cofnęło to nie wiem, no nic odpocznę od tego jaki czas i będę próbował od nowa.

wirda Bushido24.pl

Wysłana - 16 marca 2010 10:18    Edytuj Cytuj
Rozciąganie się według pewnego planu/schematu jest bardzo owocne, odpowiedni zestaw ćwiczeń.

Moderator Działu - Style Tradycyjne

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Rozciąganie.. restart

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.