Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 334 razy
słowa kluczowe: rozciąganie 
Autor

Rozciąganie.

mieczu94

Wysłana - 25 lutego 2010 15:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,od 3 lat trenuję KK,rozciągałem się zawsze tyle co na treningach.Od roku wziąłem się za to bardziej poważnie,zawsze po treningu gdy jestem rozgrzany nogi do drabinek i po minutce.
Zacząłem rozciągać się w domu,3 razy w tygodniu w wolnych dniach od treningu.Zero efektów,a wszystko było tak jak z różnymi planami zamieszczonymi tutaj, rozgrzewka odpowiednia itp.
Do szpagatu brakuje mi ok.30 cm.
Mam 181 cm wzrostu, w czasie walk,na zawodach,worek itp uderzam wysoko, idealnie w głowę partnera na równym poziomie.
Problem jest gdy czyścimy technikę i uderzam w powietrze, w tedy ciężko mi kopnąć w korpus, sprawia mi to jakiś dziwny ból w okolicach ud, a gdy walczę,ruszam się , nie sprawia mi to żadnego bólu.

Pytanie czy jeżeli dałbym z siebie wszystko, rozciągał się po treningach,w domu,i np.w rok osiągnął bym szpagat czy kopał bym jeszcze wyżej ?
Czy macie jakiś prosty plan na szpagat,nie jakiś skomplikowany że po miesiącu już widać efekty, tylko prosty którego trzeba się trzymać ?

Kyoku.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 lutego 2010 09:52 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wirda Bushido24.pl

Wysłana - 26 lutego 2010 09:52    Edytuj Cytuj
Może pomyśl o dłuższej regeneracji mięśni, muszą się one zregenerować abyś mógł je ponownie eksploatować, w rozciąganiu nic na siłę..

Moderator Działu - Style Tradycyjne
Znawca -

AdamV

Wysłana - 26 lutego 2010 10:59    Edytuj Cytuj
Ja stosuje prosty plan :) w ciagu miesiąca obniżyłem sie o 25 cm z 30 cm do 5 cm :)
Czyli starasz sie robic szpagat turecki tylko ze robisz go coraz nizej. Co drugi dzien około 30 min tak rob. Czyli robisz ten szpagat turecki na boki. Obnizasz sie ile mozesz az poczujesz uciaganie przytrzymaj 10 sec. Wstan odpocznij 1 min i jeszcze raz to samo tylko ze probuj sie bardziej obnizyc. I tak caly czas, mi to dalo efekt wiec polecam jak najbardziej

"Walcz z sercem ale używaj tez głowy"
Zapasy - Stoczonych Walk : 10

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.